Verpakkingen voor e-commerce

Om uw producten in alle veiligheid op te bergen en te verzenden, kiest u uit de vele modellen de verpakkingen voor e-commerce. Van klassieke tot premium dozen tot verzendzakken: bezorg uw klanten een onvergetelijke ervaring, van de ontvangst tot het uitpakken van uw producten.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Een unieke verpakking, net als uw product
Alle modellen dozen zijn 100% personaliseerbaar: u kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden en zo een verpakking vormgeven die uw merk volledig weerspiegelt en uw bedrijf promoot. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer unieke en onnavolgbare dozen en zakken.
Cadeaus die indruk maken
We hebben verpakkingen voor alle soorten geschenken en welkomstdozen voor aanmeldingen, abonnementen of stalen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en al vanaf één exemplaar te bestellen: optimaliseer de verzend- en transportkosten en gebruik alleen de hoeveelheid die u nodig heeft, zo voorkomt u verspilling!
De beste speciale effecten
Veredelingen, gepersonaliseerde uitsnede, bedrukking van de binnenkant en lamineringen: creëer uitstekende verpakkingen en geef uw dozen een spectaculaire touch.
VERRIJK