Bladwijzers met kalender

Houd uw taken altijd bij u dankzij de bladwijzers met kalender: tussen de pagina's van een boek of een agenda zijn ze een handig hulpmiddel om uw schema binnen handbereik te hebben. Personaliseer ze met uw ontwerp of boodschap, schenk ze als gadgets aan klanten en leg ze bij de receptie voor bezoekers om mee te nemen.

  • 2 formaten

Bladwijzer met kalender

Bladwijzer van 350 gr. gecoat papier. Volledig personaliseerbaar in uw huisstijl. Kies uit twee formaten en twee lay-outs.

 

Bladwijzer met kalender 2024 met uw logo

Een bladwijzer of boekwijzer is altijd handig. Zeker als hij ook nog eens een jaarkalender bevat. Een slim en goedkoop aardigheidje voor uw relaties aan het begin van het nieuwe jaar. Uw logo en tekst staan prominent op de voor- en achterzijde.

 

Kwalitatieve uitvoering

Een gepersonaliseerde bladwijzer is verkrijgbaar in twee formaten: 5,5, x 15cm en 5,5 x 21cm. We drukken hem haarscherp in uw huisstijl op stevig 350 gr. papier en zowel aan voor- als achterzijde voorzien van een matte coating.

 

Eenvoudig bestellen, snel in huis

Op ons online bestelformulier kunt u eenvoudig uw wensen aangeven en uw drukbestand uploaden. Gepersonaliseerde bladwijzers drukken wij razendsnel in elke oplage vanaf 100 stuks. Wanneer u aangeeft dat het haast heeft, hebt u uw boekwijzers binnen een dag in de bus.

 

Kalenders, agenda’s en planners

Onze boekwijzers zijn maar één van de vele promotiemiddelen om uw relaties aan het begin van het nieuwe jaar blij mee te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons op maat bedrukte bureauplanners, agenda’s met spiraal of mini zakkalenders.