Genaaid gebonden

Elegantie gegarandeerd: genaaid gebonden. Een stijlvolle bindwijze voor elegante kwaliteitsuitgaven, ideaal voor bedrijven, tentoonstellingen, projectrapporten en boeken.

  • Diverse soorten omslagen
  • Laminering mogelijk

Genaaid gebonden drukwerk dat lang mooi blijft

Inspireer uw klanten met genaaid gebonden catalogi, boeken, magazines en brochures. Uw promotiematerialen zien er dankzij deze luxe bindwijze en de hoge afdrukkwaliteit van Pixartprinting stijlvol uit en blijven lang mooi, ook bij intensief gebruik.

Pixartprinting is de ideale keuze voor al uw luxe zakelijke drukwerk. Uw productaanbod komt perfect tot zijn recht dankzij de heldere kleuren, mooie materialen en bijzondere afwerkingen. Pixartprinting is marktleider in Europa op het gebied van online drukken. Profiteer van onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en bestel snel uw genaaid gebonden catalogus.

Wat is genaaid gebrocheerd?

Genaaid gebonden (of genaaid gebrocheerd) is een van de populairste manieren voor het inbinden van boeken en andere luxe drukwerk. De pagina’s worden met garen aan elkaar genaaid en vervolgens als één blok vastgelijmd aan het omslag. Hiervoor wordt garen van katoen, linnen of synthetisch materiaal gebruikt.

Genaaid gebrocheerde binding garandeert een langdurige hoge kwaliteit, waardoor de publicatie goed bestand is tegen gebruiksslijtage. Ook bij frequent gebruik, bijvoorbeeld in een winkel of showroom, blijft uw drukwerk lang mooi. Het is daarom uitermate geschikt voor publicaties die vaak worden doorgebladerd. Ook blijft het boek of de catalogus met deze binding mooi openliggen.

Genaaid gebonden: chique uitstraling, bestand tegen intensief gebruik

Genaaid gebonden drukwerk heeft een elegante en originele uitstraling. Maar dat is niet enige voordeel van deze bindwijze. Een productcatalogus die vaak wordt doorgebladerd door klanten en partners moet ook tegen een stootje kunnen. Drukwerk met genaaide binding is iets duurder dan bijvoorbeeld geniet of gelijmd gebonden, maar is ook zeer duurzaam. De uitgave zit stevig in elkaar en blijft lang mooi, ook bij frequent gebruik. Deze bindwijze is daardoor ideaal voor luxe uitgaven, uitgaven met hardcover, dikkere uitgaven en uitgaven die je plat wilt kunnen neerleggen.

Genaaid gebonden productcatalogus: talloze ontwerpopties

Bij Pixartprinting past u uw genaaid gebonden drukwerk helemaal aan uw wensen aan. Dankzij talloze opties kunt uw catalogus, brochure of tijdschrift personaliseren; verschillende formaten, staande of liggende oriëntatie, verschillende matte of glanzende papiersoorten, verschillende papierdiktes. Ook kunt u het drukwerk laten lamineren, in mat of glanzend. En natuurlijk zijn er ook diverse opties voor het omslag.

Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste opties en het aantal exemplaren invullen en meteen een vrijblijvende prijsopgave berekenen.

Genaaid gebonden catalogus bestellen

Het vormgeven van een productcatalogus kan een uitdaging zijn. Daarom vindt u op de productpagina een handig template met daarop alle instructies om het drukbestand correct in te stellen. Zo zorgt u voor een optimaal resultaat, met tekst en afbeeldingen op de juiste plek.

Het bestellen van uw nieuwe genaaid gebonden catalogus is heel eenvoudig. Upload uw drukbestand, kies de gewenste opties en voltooi de bestelling. Dankzij onze snelle en betrouwbare levering heeft u uw catalogus snel in huis.

Genaaid gebonden en andere bindwijzen voor boeken, tijdschriften, catalogi

Bij Pixartprinting heeft u de keuze uit verschillende bindwijzen voor uw promotiemateriaal of bedrijfsuitgaven. Kies de beste bindmethode voor uw drukmateriaal: geniet gebonden, gelijmd gebonden, spiraalgebonden of genaaid gebonden. Bekijk ze allemaal in de categorie Tijdschriften, boeken en catalogi. Welk product u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.