Etiketten voor bier

Ook bierflessen hebben hun eigen etiketten, gedrukt op materialen die bestand zijn tegen vloeistoffen en olievlekken. Kies voor uw producten uit het brede scala aan milieuvriendelijke papiersoorten en maak etiketten die het karakter van uw product weergeven.

 • 18 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Het perfecte etiket voor uw biermerk

Heeft u het juiste logo om uw bier te promoten al bedacht, maar weet u niet hoe u het af moet drukken?

U ontvangt snel en voordelig uw gewenste hoeveelheid etiketten, terwijl u profiteert van onze talloze personaliseringsopties.

Creëer uw perfecte etiketten voor bier

Pixartprinting biedt veel afdrukopties voor al uw wensen.

 1. Formaat: we bieden drie vormen: rond, vierkant en rechthoekig. Bovendien kunt u ook kiezen voor een aangepast formaat en vorm, met behulp van de instructies op deze pagina. Voor de afmetingen van uw etiketten voor bier, kunt u alle afmetingen kiezen tussen: 1x1 cm en 30x30 cm.
 2. Materiaal: er zijn elf verschillende materialen beschikbaar voor uw etiketten voor bier. Maar twee soorten zijn het meest geschikt voor dit doel. Ons ongecoat natuurlijk wit papier hecht goed aan vochtige oppervlakken bij lage temperaturen; dit papier is speciaal ontwikkeld voor glas en kan zeer goed tegen de onderdompeling in water en ijs. Ons stropapier met plantaardige vezels is het meest geschikt voor bijzondere etiketten en voor flessen die in koude en vochtige omgevingen gebruikt worden. En u heeft daarnaast de keuze uit negen andere papiersoorten voor uw etiketten voor bier: zwart in de massa gekleurd papier, vetvrij natuurlijk papier, vetvrij vergépapier, Betulla vergépapier, wit propyleen, transparant propyleen, klassiek gecoat, klassiek ongecoat en gesatineerd papier.
 3. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º of -90º.
 4. Afstand tussen de etiketten: de minimale afstand is 0,8 mm.
 5. Binnendiameter rol: 76 mm.
 6. Verdeling in rollen: u kunt kiezen uit vier opties: een rol van 33 cm hoog, 2 rollen van 16,5 cm hoog, 3 rollen van 11 cm hoog of 6 rollen van 5,5 cm hoog.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst. Alleen de stickers worden gesneden, niet het vel waarop ze zitten. Zo is het makkelijker om de stickers van het vel te halen (met name de kleinere).
 8. Wit drukken: op een paar speciale papiersoorten is het mogelijk selectief wit te drukken.
 9. Afwerking: Krasbestendige lak Labellife 3.

Producten om te combineren met de etiketten voor bier

Als u iets anders wilt dan etiketten, kunt u onze flessenhalslabels bekijken.