Verzendverpakkingen

Bescherm uw producten ook tijdens het transport: ontdek de verschillende verzendverpakkingen. Veiligheid en aandacht gegarandeerd!

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Verzenddozen
Kies tussen postdozen en klassieke dozen: de golfstructuur fungeert als een voering die isolatie en bescherming van de inhoud garandeert. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt.
Ontdek meer
Verzendzakken
Afhankelijk van de inhoud kunt u kiezen tussen stevig karton of flexibel plastic dat ruimte biedt. Creëer uw eigen zakken om niet alleen documenten en catalogi maar ook zachte kledingstukken te verzenden.
Ontdek meer
Een onvergetelijke uitpakervaring voor uw webwinkelklanten
Naast de klassieke dozen en postdozen hebben we ook andere opvallende dozen: dankzij de e-commerce-verpakkingen, standaard of premium, kunt u uw klanten een uitpakervaring bieden die ze nog lang zal heugen. De e-commerce-verpakkingen zijn ruim en stijlvol en geven meerwaarde aan uw product dankzij een weergaloze presentatie.
Een merk dat ver reikt
De verzendzakken zijn perfect om veilig documenten, catalogi en boeken te versturen, maar ook kleding en accessoires als sjaals en tassen. Afhankelijk van de inhoud kunt u kiezen tussen stevig karton of flexibel plastic dat ruimte biedt.
Om uw verpakking compleet te maken
Om uw dozen veilig af te sluiten, kunt u de stevige en volledig personaliseerbare verpakkingstape met verstevigingsdraden gebruiken. De tape bestaat uit papier en plantaardige lijm die met water moet worden geactiveerd.

  • Promoot uw merk
  • Verzegelend
Ontdek