Gelijmd gebonden

Gelijmd gebonden is de populairste bindwijze. Met de aan de omslag gelijmde pagina's wordt een eenvoudige en voordelige publicatie gecreëerd. Of het nu voor de catalogus van uw winkel of het bedrijfsprofiel van uw onderneming is, gelijmd gebonden is de ideale oplossing voor al uw wensen.

  • Gepersonaliseerd formaat
  • Ruime keuze aan papiersoorten
  • Laminering en veredeling mogelijk

Gelijmd gebonden drukwerk

Gelijmd gebonden is een vorm van boekbinden die vaak wordt gebruikt voor boeken die dikker zijn dan 3 mm. Deze bindwijze is zowel sterk als elegant, waardoor het een populaire keuze is voor veel verschillende soorten publicaties. Lijm is het belangrijkste ingrediënt in deze bindwijze, omdat het de pagina's aan de rug van het boek hecht.

Gelijmde boeken en catalogi hebben drie grote voordelen:

  1. Lage prijzen
  2. Snelle doorlooptijden
  3. Hoge kwaliteitsproductie

Niet alleen dat, maar gelijmd binden is ook ideaal voor het maken van gebruiksvriendelijke afdrukken van hoge kwaliteit. Door de lijm kunnen de pagina's gemakkelijk worden geopend en omgeslagen. Bovendien garandeert gelijmd inbinden een drukwerk dat lang meegaat - de rug zal niet breken, zelfs niet bij dagelijks gebruik.

Gelijmd gebonden met Pixartprinting

Bij Pixartprinting kunt u de productcatalogi voor uw onderneming snel en voordelig laten drukken en binden. Presenteer uw activiteiten op professionele wijze, in een prachtige en duurzame vorm. Of publiceer uw tijdschrift en wees verzekerd van niet alleen een hoge drukkwaliteit met scherpe tekst en mooie afbeeldingen, maar ook een stevige binding.