Kiss-cut contourstickers

De kiss-cut contourstickers worden op het hele oppervlak van het materiaal gedrukt en hebben de snijlijn langs de door u gekozen omtrek. Of hij nu een standaardvorm heeft of een aangepast formaat en stansvorm, uw sticker wordt volledig op het gehele materiaal gedrukt, spelend tussen het los te maken deel en dat wat nog blijft vastzitten.

  • 7 materialen
  • Laminering mogelijk

Gepersonaliseerde stickers, ideaal voor uw onderneming

Om uw merk zo goed mogelijk te promoten heeft u middelen nodig die eenvoudig te gebruiken zijn en waarmee u de aandacht van klanten trekt. De gepersonaliseerde stickers, die u aan uw wensen kunt aanpassen, voldoen aan deze behoeften: u kunt uw logo en afbeeldingen printen zoals u wilt.

Pixartprinting levert uw kiss-cut contourstickers snel (binnen slechts 48 uur) en helemaal gratis.

De kenmerken van kiss-cut contourstickers

De gepersonaliseerde stickers zijn gemaakt van wit of transparant polypropyleen. Behalve de coating die uw stickers beschermt is er ook laminering mogelijk, met de opties soft touch, glanzend of mat.

Ook voor wat betreft het formaat van uw kiss-cut contourstickers kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en zelf de vorm kiezen: van minimaal 5x5 cm tot maximaal 30x50 cm of 50x30 cm. Als u nog geen specifieke stijl voor uw stickers in gedachten heeft, dan hebben we een aantal standaardformaten (vierkant, rond of rechthoekig) voor u.

Gebruik de gepersonaliseerde stickers bij de juiste gelegenheden

De kiss-cut contourstickers zijn bijzonder geschikt voor binnengebruik. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor op uw documenten of verpakkingen met uw producten. Uw klanten zullen uw merk nog sneller herkennen. Ook kunt u ze gebruiken om uw stand op beurzen of evenementen te versieren: zo valt u goed op bij potentiële klanten.

Gepersonaliseerde stickers en nog veel meer voor uw onderneming

Nu u de stickers met uw logo of afbeelding binnen handbereik heeft, kunt u hun potentieel maximaal benutten. U kunt ze bijvoorbeeld op al uw verpakkingen plakken en uw producten direct herkenbaar maken voor klanten. Tijdens beurzen en evenementen kunt u de gepersonaliseerde stickers op uw displays aanbrengen en zo deze uniek maken.