Kalenderposters

Hang uw foto's aan de wand en noteer uw taken op de kalenderposters. Bedruk ze met uw merkdesign en hang ze op in uw kantoor of personaliseer ze met foto's en geef ze cadeau bij speciale gelegenheden. De fotokalenders decoreren uw ruimtes en helpen u uw taken en afspraken in het oog te houden.

  • horizontaal of verticaal

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Poster muurkalender

Met zijn forse formaat is deze muurkalender een handige planner. En er blijft meer dan genoeg ruimte over om uw merk op opvallende en stijlvolle wijze in beeld te brengen.

 

Poster kalender 2024 van topkwaliteit

Maak van uw muurkalender voor zakelijke relaties dit jaar een feest voor het oog. Pixartprinting gebruikt de meest geavanceerde printtechnologie om uw foto’s of grafisch design haarscherp en briljant af te drukken. Onze posterkalenders zijn vervaardigd van een bijzonder mooie kwaliteit 350 gr. papier en worden afgewerkt met een matte coating. Voor het calendarium kunt u kiezen uit twee overzichtelijke lay-outs.

 

Bestel uw kalender eenvoudig online

Bestellen is simpel bij Pixartprinting. Op het online bestelformulier kunt u uw drukbestand uploaden en alle gewenste specificaties aangeven. Na het plaatsen van uw bestelling, hebt u uw poster kalenders binnen enkele werkdagen in huis, in elk gewenst aantal vanaf 50 stuks.

 

Onze andere kalenders

ixartprinting drukt gepersonaliseerde kalenders, agenda’s en planners in een groot aantal uitvoeringen en formaten. In ons assortiment is altijd een product te vinden dat precies past bij uw bedrijf en uw budget. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze muurkalenders en kalenderbladwijzers.