Monsterpakket reclamebanners

Reclamebanners zijn het ideale product om uw boodschap buiten te promoten. Maar welk materiaal is het meest geschikt? Bestel het monsterpakket om zelf de 13 materialen uit ons assortiment aan te raken, elk geschikt voor diverse toepassingen en behoeften.

 • Met of zonder logo
 • Met informatiebrochure

Bestel het monsterpakket voor uw reclamebanners

Reclamebanners kunnen een enorme impact hebben. Daarom is het belangrijk om voor elke gelegenheid en omgeving het juiste materiaal te gebruiken.

Om u te helpen kiezen voordat u bestelt, bieden we monsters van 13 materialen voor reclamebanners. U vindt in het monsterpakket ook een voorbeeld van de oogjes die worden gebruikt om de banners op te hangen. Ze zijn zowel in aluminium als in transparant en duurzaam polycarbonaat verkrijgbaar.

Het monsterpakket voor pvc reclamebanners

U kunt kiezen uit 6 verschillende soorten pvc banners. Ze zijn stevig en bijzonder geschikt voor buitengebruik, omdat ze goed bestand zijn tegen weersomstandigheden.

 • Extreme classic 500 g: dit is een voordelige, veelzijdige banner die zonder bescherming tot 3 jaar mee kan gaan. Ideaal voor buitengebruik.
 • Extreme classic 650 g: dit materiaal, dat een betere afdrukkwaliteit biedt dan de uitvoering van 500 g, is stevig en gaat eveneens tot 3 jaar lang mee. De juiste optie voor buitenevenementen of in steden.
 • Extreme backlight 450 g: dit is een voordelige, lichte banner die geschikt is voor achterbelichting. Speciaal voor reclame in donkere omgevingen of in ruimtes met weinig verlichting.
 • Extreme blockout tweezijdig 600 g: deze meerlagige banner heeft twee buitenste lagen van wit bedrukbaar pvc en een binnenlaag van zwart pvc die ervoor zorgt dat er geen licht doorheen komt en de afdruk niet doorschijnt. Als u een banner zoekt die aan beide kanten leesbaar is om in straten met tweerichtingsverkeer te hangen, dan is dit stevige, weers- en uv-bestendige materiaal het antwoord.
 • Ecoflat zelfdovend 398 g: deze banner bestaat uit lagen van respectievelijk pvc, PET en pvc, en krult niet om aan de randen. Hij heeft een glad oppervlak en een grijze achterkant, waardoor er geen licht wordt doorgelaten en de afdruk goed zichtbaar blijft.
 • Mesh zelfdovend 260 g: deze banner is gemaakt van pvc mesh en is speciaal ontwikkeld om windstoten te weerstaan op steigers.

Het monsterpakket voor reclamebanners van stof

Bekijk en voel aan 7 soorten stoffen: lichte en flexibele materialen, perfect voor onder andere vlaggen.

 • Stof van 100% polyester 235 g: deze stof is wasbaar en kreukvrij, ideaal voor indoor en verticale banners. Hij is bovendien bestand tegen vocht en vuil.
 • Elastische stof 215 g: deze stof is een licht elastisch en kreukbestendig polyester. Hij is bestand tegen chemische invloeden en schuren, ideaal voor een stabiele en lange levensduur (tot 3 jaar buiten).
 • Windbestendige vlaggenstof 115 g: dit materiaal is ideaal voor vlaggen: windbestendig en open geweven, duurzaam en wasbestendig.
 • Vlaggenstof deluxe voor binnen 130 g: deze stof is dankzij zijn glans en de scherpe en gelijkmatige kleuren van de afdruk, de beste optie voor elegante decoratie binnen.
 • Stof voor achterbelichting 150 g: deze stof van polyester is perfect voor gebruik in het donker, omdat het goed licht doorlaat en dicht geweven is, waardoor de details van de afbeelding goed zichtbaar zijn. De glanzende en scherpe kleurweergave is nog beter als de banner van achteren wordt belicht.
 • Stof met opake achterkant 240 g: een dicht geweven stof van polyester met opake, zwarte achterkant van polyamide die geen licht doorlaat en een goede weergave van de afdruk garandeert.
 • Nonwoven light 95 g: deze nonwoven banner is bijzonder licht en biedt glanzende en scherpe kleuren. Het is het perfecte materiaal voor decoratie binnen of voor tijdelijk gebruik buiten.

Het monsterpakket is pas het begin: er is veel meer

Nadat u alle materialen heeft bekeken en gevoeld, kunt u met een gerust hart uw reclamebanners bestellen. Test ook monsters van andere producten: met onze monsterpakketten weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt.