Raamstickers

Om altijd verschillende decoraties te hebben, kiest u onze raamstickers: personaliseer uw boodschap naargelang het seizoen, de uitverkoop of speciale evenementen en verander de stickers zo vaak u maar wilt. Decoreer de ramen van uw café, bar of kantoor om een unieke omgeving te creëren of om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

  • Ook gespiegeld
  • Laminering mogelijk

Raamstickers

Raamstickers zijn een geweldige manier om uw winkelruiten aan te kleden en de aandacht van voorbijgangers te trekken. Pixartprinting biedt pvc raamstickers van hoge kwaliteit die perfect zijn voor dit doel. Ze zijn duurzaam en zorgen ervoor dat uw etalage er geweldig uitziet!

Raamstickers zijn een geweldige manier om uw winkelpui en productdisplays te verfraaien. Bij Pixartprinting bieden wij hoge kwaliteit drukwerk (1200 dpi) en duurzame vinyl stickers die tot 3-5 jaar buiten kunnen blijven. Onze raamstickers zijn verkrijgbaar in vierkante, gestanste of aangepaste vormen en kunnen worden gelamineerd voor extra bescherming. Kies vandaag nog de perfecte raamsticker voor uw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van een raamsticker?

Raamstickers zijn een goedkope en effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en ze kunnen worden aangepast aan uw wensen. Raamstickers geven uw bedrijf veel exposure en zijn een geweldige manier om de aandacht op uw producten of diensten te vestigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van raamstickers.

Raamstickers geven uw huis of kantoor direct meer persoonlijkheid. Maar voordat u ze aanbrengt, is het belangrijk dat u het oppervlak goed schoonmaakt. De lijm is veel effectiever als deze in contact komt met een glad en schoon oppervlak.

Om de raamsticker van het papier te verwijderen, trekt u hem voorzichtig los. Gebruik een spatel, doek, of ander gereedschap om eventueel aanwezige luchtbellen te verwijderen. Het verwijderen van de sticker is al even gemakkelijk. Zodra de lijm van het oppervlak is losgemaakt, kunt u een alcoholoplossing gebruiken om eventuele resten te verwijderen.