Displays voor buiten

Uw reclame kent geen grenzen. Pixartprinting biedt een uitgebreid assortiment displays voor buitengebruik. Diverse soorten en afmetingen voor elke vorm van reclame.

Displays voor buiten

Bent u op zoek naar displays voor buiten voor uw evenementen of uw winkel? Zijn de laatste displays weggevlogen en nooit meer teruggekomen?

Geen zorgen. Het assortiment reclamedisplays voor buiten van Pixartprinting is het antwoord op uw wensen: we bieden u een kwaliteitsproduct, dat u eindeloos kunt personaliseren, tegen een concurrerende prijs voor de aangeboden hoeveelheden.

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek onze personaliserings- en afdrukopties.

Welke displays zijn er beschikbaar?

Van beursdisplays tot reclamevlaggen voor buiten, we hebben een zeer ruim assortiment:

  • Dubbelzijdige outdoor rolbanner: Outdoor rolbanner met verzwaarbare voet (zand of water), windbestendig en verkrijgbaar met frame of alleen in de afdrukversie. Beschikbaar formaat 80 x 200 cm met de optie om de voor- en achterzijde te bedrukken.
  • Double Board Outdoorbanner: Zeer veelzijdig, stevig, dubbelzijdig display, geschikt voor zowel binnen als buiten, bestaande uit twee aluminium borden met folie om het design te beschermen. Met een solide verzwaarbare voet.
  • Gazebo: Gepersonaliseerde gazebo voor beurzen en evenementen met een aluminium frame dat eenvoudig te monteren is en wanden van windbestendige personaliseerbare stof. Een stijlvolle gazebo waarmee u indruk maakt op uw klanten.
  • Sideline Banner: Een samenstelbaar aluminium frame bestaande uit twee personaliseerbare spandoeken met elastische spanhaken en haringen, geschikt voor beurzen en evenementen, zowel binnen als buiten.
  • Expobanner Outdoor: Een enkelzijdig display met een verzwaarbare voet. Verkrijgbaar in verschillende formaten.
  • Beachvlag: Veel verschillende personaliseerbare reclamevlaggen gedrukt op windbestendig zeildoek met een aluminium frame en verzwaarbare voet. Verkrijgbaar in verschillende formaten en met diverse afmetingen.

Waarom kiezen voor de outdoor reclamedisplays van Pixartprinting?

Vandaag de dag is de keuze voor een betrouwbare en professionele drukwerkpartner voor het creëren van uw eigen promotiemateriaal cruciaal voor een doeltreffende en duidelijke zakelijke communicatie.

97% van de gebruikers die iets kopen op onze website is tevreden over de ontvangen service en meer dan 250.000 klanten in heel Europa vertrouwen op onze gepersonaliseerde drukwerkservice. Dat zeggen wij niet, maar dat zegt het onafhankelijke recensieplatform Reevoo, dat op transparante wijze alle meningen verzamelt van de gebruikers die in onze winkel iets kopen.

Daarbij laten wij de klant nooit aan zijn lot over: we beschikken over een meertalige gecertificeerde klantenservice, die u stap voor stap bijstaat in de keuze voor het product dat het best aan uw behoeften voldoet.

Gebruikstoepassingen

Onze outdoor displays zijn zeer geschikt voor beurzen, zelfs op een lastige ondergrond zoals zand. Dankzij het weerbestendige stevige frame maken ook winkels en bedrijven graag gebruik van onze displays om hun aanbiedingen te promoten.

Aanverwante producten

Naast onze outdoor displays, kunt u voor een doeltreffende en duidelijke zakelijke communicatie ook onze gepersonaliseerde verpakkingen gebruiken: hoge afdrukkwaliteit voor concurrerende prijzen.