Leaflets en flyers

Flyers zijn het meest veelzijdige en nuttige hulpmiddel voor uw reclame. Ze zijn verkrijgbaar in gepersonaliseerd of standaardformaat en zijn ideaal voor zowel flyeren op straat als voor het promoten van evenementen of producten op beurzen of in winkels en cafés.

  • Ook verschillende voor- en achterkant
  • Diverse gewichten
  • Laminering mogelijk
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd
Ontdek meer

Flyers

Uw flyers ‘gedrukt waar u bij staat’

Flyers zijn een simpele en voordelige manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Meer dan andere promotiematerialen, zijn ze actiegericht: snel gemaakt en verspreid en direct doeltreffend. Over flyers doen we niet graag moeilijk en met de moderne online-mogelijkheden en printtechnologie is het makkelijk dan ooit. U kunt uw drukbestand heel eenvoudig uploaden op het bestelformulier. Kies de papierkwaliteit en de oplage en we drukken ze praktisch waar u bij staat. Bestellingen tot 2.500 flyers worden desgewenst binnen 48 uur bezorgd. Grote oplagen, tot 80.000 stuks leveren we binnen een week.

De beste prijs/kwaliteit voor uw flyers

Dat flyers een simpel en goedkoop promotiemateriaal zijn, wil niet zeggen dat er niet op kwaliteit hoeft te worden gelet. Tenslotte staat uw naam erop. Pixartprinting drukt uw flyers met de meest geavanceerde printapparatuur. Hierdoor kunnen we niet alleen een onberispelijke kwaliteit garanderen, maar ook een uiterst concurrerende prijs voor zowel kleine als zeer grote oplagen. Vraag een offerte aan en vergelijk onze tarieven.

Uw flyers op maat

De keuze uit verschillende papiersoorten en gramgewichten, enkel- of dubbelzijdige bedrukking en formaten van 10 x 15 cm tot A3 biedt u de mogelijkheid om uw flyers een uniek gezicht te geven. In ons instructie manual vindt u de benodigde informatie voor de verschillende formaten en lay-outs. Desgewenst kunt u uw drukbestand laten checken door een van onze grafisch ontwerpers.

Folders en brochures

In de categorie Klein drukwerk /digitaal-litho-printen/ vindt u informatie over het drukken van folders, brochures en andere promotionele artikelen.

Ontdek de nieuwe antibacteriële laminering

Het bestuderen van materialen en het zoeken naar de beste technologieën vormen de basis van ons dagelijks werk. In deze bijzonder precaire periode besteden we allemaal meer aandacht aan kleine dagelijkse gebaren voor onze eigen veiligheid en die van de mensen om ons heen. Om uw reclamematerialen veiliger te maken, hebben we een nieuw type laminering geïntroduceerd: de antibacteriële laminering. Dit is een matte laminering op basis van zilverionen die binnen 24 uur 99% van de bacteriën op het productoppervlak kunnen doden.