Pixartprinting wil u updates sturen over aanbiedingen en nieuwe producten.
You are on the .be domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(EU)
CLOSE
Veredelde etiketten
Als klassieke etiketten niet volstaan, geef dan meerwaarde aan je producten met veredelde etiketten. Accentueer woorden of delen v...
Veredelde etiketten
Als klassieke etiketten niet volstaan, geef dan meerwaarde aan je producten met veredelde etiketten. Accentueer woorden of delen van je ontwerp: hiervoor kun je kiezen uit zilver- en goudkleurige veredeling of spotlak, die op geselecteerde gedeelten van het etiket wordt aanbracht.
 • Beschermende lak beschikbaar
 • Ook kleine hoeveelheden
Ontdek meer
VERBERG
Maak uw prijsopgave
0
Stel uw product samen en krijg uw prijsopgave

Begin met het samenstellen van uw product!

Elk Pixartprinting product wordt op maat gemaakt en de prijsopgave wordt berekend op basis van kenmerken als gewicht, afmetingen of materiaal.

U krijgt een nauwkeurige prijsopgave nadat u de configuratiefase heeft afgerond.

Geef uw project een naam om het makkelijker te kunnen volgen.
0
Selecteer de prijs en leverdatum

We bieden u verschillende prijzen en leverdata, zodat u de optie kunt selecteren die u het beste uitkomt.

De bestellingen worden op veilige wijze per koerier verzonden en afgeleverd. Al onze afleverdata zijn indicatief en 99% van de bestellingen wordt binnen de geschatte levertijd bezorgd. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling, neem dan hier contact met ons op: Contact

Toon prijzen
Excl. btw Incl. btw
Verwachte leverdatum
Andere data
icon Exemplaren
0,00
0,00
Vul de postcode in om de leveringsdata te tonen die onze koeriers kunnen bieden.

Met de Pixartprinting ACTIECODE kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen.

Hoe werkt het? Voer gewoon de ACTIECODE in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Activeren" om het nieuwe totaalbedrag van uw bestelling te berekenen.

U kunt alleen van de actiecode gebruikmaken nadat u heeft ingelogd in uw Pixartprinting-account, hetgeen betekent dat u eerst een geregistreerde gebruiker moet zijn. Aanmelden bij Pixartprinting geeft u het voordeel dat u altijd op de hoogte bent van onze nieuwe aanbiedingen en exclusieve kortingen. Als uw code ongeldig blijkt, probeer dan in te loggen en de code opnieuw in te voeren of de spelling te controleren; de actiecodes zijn hoofdlettergevoelig.

CREËER UW BESTAND
Uw bestand is onvolledig. Om door te kunnen gaan dient u ook een element aan de achterkant van uw bestand te uploaden.
Extra opties
Extra opties
0
Keuze uit onze extra opties

Voor het best mogelijke resultaat kunt u onze file check proberen voor slechts € 5.00 extra.

Als u deze optie kiest, controleren onze grafisch ontwerpers of uw bestand goed geformatteerd en geconfigureerd is, zodat u verzekerd bent van het beste afdrukresultaat.

+ € 5.00
×

We wijzen u graag op het volgende:

 • als het bestand niet voldoet aan de bestandsvereisten, wordt u gevraagd het bestand opnieuw te uploaden;
 • elke keer dat u een nieuw bestand uploadt, wordt de afleverdatum opnieuw berekend, waarbij de voorkeur die u heeft aangegeven in de prijsopgavefase wordt toegepast.

Uw bestanden worden automatisch en gratis gecontroleerd om:
- de afmeting van het drukwerk te controleren.
- OpenType fonts te detecteren.
- fonts te controleren en om te zetten in vector paden.
- eventuele bestanden met Patone of RGB kleuren naar het beste profiel te converteren.
- te controleren of het aangevraagde aantal pagina's overeenstemt met het aantal pagina's in het bestand.

De controle van uw bestand door een grafisch vormgever (€ 5.00excl BTW - € 5.00 incl. BTW) omvat het volgende:
- Controle dat de resolutie niet lager dan 70 dpi is.
- Controle en correctie van eventuele witte overdrukken.
- Controle van de afstand van het grafisch ontwerp tot de veiligheidsmarge.
- Controle van de afstand van de grafische elementen tot de rand.
- Controle van de oriëntering van de voor- en achterkant.
- Controle van het PDF-bestand voor tijdschriften en catalogi: afmeting rug, bestand van de omslag.
- Controle van de opmaak, in geval van gevouwen drukwerk.

+

Freereprint beschermt u in het geval u of uw klant fouten heeft gemaakt tijdens het creëren van uw document en zorgt ervoor dat u snel een nieuwe afdruk zonder extra kosten krijgt. De optie Freereprint moet geselecteerd zijn op het moment van de prijsopgave en geldt voor een enkele herdruk van elk project. 
Als het ontvangen product niet naar wens is, kunt u ons een nieuw correct bestand sturen en wij drukken dat af met dezelfde eigenschappen als de eerste en zonder extra kosten. U kunt de herdruk direct op uw persoonlijke pagina activeren: u heeft de tijd tot 18.00u op de derde werkdag volgend op uw ontvangst.
We sturen een koerier om de slechte goederen op te halen op de dag na uw verzoek (naar hetzelfde adres als het leveradres) en we herdrukken binnen 72 uur na ontvangst van het nieuwe bestand. 

Netto prijs
Professionele file check
Freereprint
btw
btw
Totaal

Wilt u op zeker spelen?

Professionele file check
€ 5.00
Controleren onze grafisch ontwerpers of uw bestand goed geformatteerd en geconfigureerd is, zodat u verzekerd bent van het beste afdrukresultaat.
Bijgewerkte prijsopgave

Reliëfetiketten met goud- of zilverkleurige veredeling: personaliseerbaar en op hoge resolutie gedrukt

Voor uw elegantste en stijlvolste producten moet u de verpakking tot in het kleinste detail verzorgen. Juist daarom hebben we Reliëfetiketten gemaakt met een verzorgde en elegante uitstraling. Veredelde etiketten met goudkleur, zilverkleur en 3D-effect, verfijnd om te zien en aan te raken, waarmee u de verpakking van uw producten uniek maakt. U kunt ze personaliseren met een speciaal ontworpen afbeelding, geheel in lijn met uw huisstijl. Met onze ultramoderne technieken geven we uw originele ideeën vorm en bent u verzekerd van een hoge resolutie afdruk, met scherpe details en heldere kleuren. Bij Pixartprinting drukken we elke dag duizenden producten voor verpakkingen en verpakkingsproducten. We willen u helpen de waarde van uw producten op eenvoudige, gemakkelijke en snelle manier over te brengen. Onze online drukkerij is gebaseerd op de behoeften van onze klant: op onze website kunt u de configuratieopties kiezen die u wenst en vorm geven aan de reliëfetiketten die u nodig heeft.

Personaliseer uw nieuwe reliëfetiketten: goud- of zilverkleurige etiketten met 3D-effect

U kunt uw reliëfetiketten in een paar klikken personaliseren op de pagina, door de opties te kiezen die u wilt:

 1. Formaat: u kunt kiezen uit verschillende vaste formaten (ronde etiketten, rechthoekige etiketten of vierkante etiketten) of u kunt uw nieuwe etiketten drukken in gepersonaliseerd formaat, door handmatig de afmetingen voor de hoogte en breedte in te voeren die u wenst. Onthoud dat de minimale bedrukbare afmeting 1x1 cm is, en de maximale 30x30 cm.
 2. Materiaal: we bieden verschillende soorten materiaal om uw afbeelding op te drukken. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen, waardoor de details van de afdruk verrassend opvallen.
  • gecoat papier zorgt voor een scherpe afdruk met schitterende kleuren op etiketten die u op elk glad oppervlak kunt plakken.
  • vergépapier met schimmel- en vochtwerende behandeling, perfect voor producten als wijnflessen en luxeproducten. Het blijft namelijk ook op vochtige oppervlakken plakken. Zo heeft u betrouwbare reliëfetiketten die op hoge resolutie gedrukt zijn.
  • gesatineerd papier met een parelachtig wit reliëfoppervlak, het wordt voornamelijk gebruikt in de wijnsector, bij feestelijke en luxeproducten.
  • viltpapier, natuurlijk en ongecoat, het heeft een ruw oppervlak dat lijkt op stof. Vlekbestendig en geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelensector waarin het vaak in contact komt met olie en vetten.
  • polypropyleen, wit of transparant, het wordt gekenmerkt door een hoge transparantie en grote veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor vele gebruikstoepassingen en de polypropyleen etiketten kunnen ook buiten worden geplakt.
 3. Afwerking: alle reliëfetiketten worden behandeld met Labellife krasbestendige lak. Ze zijn bestand tegen krassen en UV-stralen.
 4. Veredeling: de reliëfetiketten worden verfraaid met veredeling, waardoor bepaalde details van de afdruk extra opvallen. U kunt kiezen voor goud- of zilverkleurige warmdruk om bepaalde details van de afbeelding te laten stralen met een metallic effect, of u kunt de doorzichtige lak laten aanbrengen om ze met een prettig 3D-effect te laten opvallen.
 5. Uitdraairichting: u kunt de afdrukstand van uw reliëfetiketten op de rol kiezen. Selecteer de uitdraairichting die aan uw verpakkingsbehoeften voldoet: 0°, 90°, 180°, -90°. U kunt het afdrukbestand gewoon in normale leesrichting sturen. Wij zorgen ervoor dat de afbeelding gedraaid wordt volgens uw voorkeuren.
 6. Afstand tussen de etiketten: op de rol is de minimale afstand tussen twee etiketten 0,40 cm. U kunt de afstand tussen de afzonderlijke etiketten personaliseren door handmatig de door u gewenste maten in te voeren.

Zodra u de configuratieopties heeft gekozen die u wenst, kunt u op deze pagina de handige template downloaden. Daarin vindt u de instructies van onze ontwerpers voor een juiste instelling van uw afdrukbestand. Tijdens het personaliseren kunt u de gratis online prijsopgave bekijken, die in realtime op de pagina bijgewerkt wordt.

Print online uw reliëfetiketten met goud- of zilverkleurige laminering en 3D-effect

We willen u een allround afdrukservice bieden, gemakkelijk en doeltreffend. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen in elke fase van het aankoopproces. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u uw reliëfetiketten rechtstreeks op kantoor (of thuis) met onze snelle en punctuele verzendingen. Pixartprinting is uw online drukkerij. We werken elke dag weer hard om aan te meest veeleisende behoeften van bedrijven en professionals te voldoen en zijn constant op zoek naar de beste materialen en gebruiken de nieuwste technologieën op de markt. Stel geen grenzen aan de wens om uw ideeën kenbaar te maken!

Ontdek de reliëfetiketten en andere oplossingen voor het verpakken van uw producten

Ons uitgebreide online assortiment bevat talloze oplossingen voor het maken van een volledig gepersonaliseerde verpakking die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf: etiketten gedrukt in hoge resolutie, kartonnen dozen in vele formaten, flexibele Doypack zakken, verzendenveloppen -en dozen, verpakkingen voor flessen. Vind uw perfecte product tussen meer dan 3 miljoen personaliseerbare artikelen.

De producten worden aan uw winkelwagentje toegevoegd.
Project

Hallo! U heeft producten in uw winkelwagentje: wat wilt u doen?

De producten zijn toegevoegd! De leverdata zijn bijgewerkt. Ga naar de winkelwagen