Veredelde etiketten

Als klassieke etiketten niet volstaan, geef dan meerwaarde aan uw producten met veredelde etiketten. Accentueer woorden of delen van uw ontwerp: hiervoor kunt u kiezen uit zilver- en goudkleurige laminering, die u op geselecteerde gedeelten van het etiket kunt laten aanbrengen.

 • Beschermende lak beschikbaar
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Reliëfetiketten met goud- of zilverkleurige veredeling: personaliseerbaar en op hoge resolutie gedrukt

Voor uw elegantste en stijlvolste producten moet u de verpakking tot in het kleinste detail verzorgen. Juist daarom hebben we Reliëfetiketten gemaakt met een verzorgde en elegante uitstraling. Veredelde etiketten met goudkleur, zilverkleur en 3D-effect, verfijnd om te zien en aan te raken, waarmee u de verpakking van uw producten uniek maakt. U kunt ze personaliseren met een speciaal ontworpen afbeelding, geheel in lijn met uw huisstijl. Met onze ultramoderne technieken geven we uw originele ideeën vorm en bent u verzekerd van een hoge resolutie afdruk, met scherpe details en heldere kleuren. Bij Pixartprinting drukken we elke dag duizenden producten voor verpakkingen en verpakkingsproducten. We willen u helpen de waarde van uw producten op eenvoudige, gemakkelijke en snelle manier over te brengen. Onze online drukkerij is gebaseerd op de behoeften van onze klant: op onze website kunt u de configuratieopties kiezen die u wenst en vorm geven aan de reliëfetiketten die u nodig heeft.

Personaliseer uw nieuwe reliëfetiketten: goud- of zilverkleurige etiketten met 3D-effect

U kunt uw reliëfetiketten in een paar klikken personaliseren op de pagina, door de opties te kiezen die u wilt:

 1. Formaat: u kunt kiezen uit verschillende vaste formaten (ronde etiketten, rechthoekige etiketten of vierkante etiketten) of u kunt uw nieuwe etiketten drukken in gepersonaliseerd formaat, door handmatig de afmetingen voor de hoogte en breedte in te voeren die u wenst. Onthoud dat de minimale bedrukbare afmeting 1x1 cm is, en de maximale 30x30 cm.
 2. Materiaal: we bieden verschillende soorten materiaal om uw afbeelding op te drukken. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen, waardoor de details van de afdruk verrassend opvallen.
  • gecoat papier zorgt voor een scherpe afdruk met schitterende kleuren op etiketten die u op elk glad oppervlak kunt plakken.
  • vergépapier met schimmel- en vochtwerende behandeling, perfect voor producten als wijnflessen en luxeproducten. Het blijft namelijk ook op vochtige oppervlakken plakken. Zo heeft u betrouwbare reliëfetiketten die op hoge resolutie gedrukt zijn.
  • gesatineerd papier met een parelachtig wit reliëfoppervlak, het wordt voornamelijk gebruikt in de wijnsector, bij feestelijke en luxeproducten.
  • viltpapier, natuurlijk en ongecoat, het heeft een ruw oppervlak dat lijkt op stof. Vlekbestendig en geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelensector waarin het vaak in contact komt met olie en vetten.
  • polypropyleen, wit of transparant, het wordt gekenmerkt door een hoge transparantie en grote veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor vele gebruikstoepassingen en de polypropyleen etiketten kunnen ook buiten worden geplakt.
 3. Afwerking: alle reliëfetiketten worden behandeld met Labellife krasbestendige lak. Ze zijn bestand tegen krassen en UV-stralen.
 4. Veredeling: de reliëfetiketten worden verfraaid met veredeling, waardoor bepaalde details van de afdruk extra opvallen. U kunt kiezen voor goud- of zilverkleurige warmdruk om bepaalde details van de afbeelding te laten stralen met een metallic effect, of u kunt de doorzichtige lak laten aanbrengen om ze met een prettig 3D-effect te laten opvallen.
 5. Uitdraairichting: u kunt de afdrukstand van uw reliëfetiketten op de rol kiezen. Selecteer de uitdraairichting die aan uw verpakkingsbehoeften voldoet: 0°, 90°, 180°, -90°. U kunt het afdrukbestand gewoon in normale leesrichting sturen. Wij zorgen ervoor dat de afbeelding gedraaid wordt volgens uw voorkeuren.
 6. Afstand tussen de etiketten: op de rol is de minimale afstand tussen twee etiketten 0,40 cm. U kunt de afstand tussen de afzonderlijke etiketten personaliseren door handmatig de door u gewenste maten in te voeren.

Zodra u de configuratieopties heeft gekozen die u wenst, kunt u op deze pagina de handige template downloaden. Daarin vindt u de instructies van onze ontwerpers voor een juiste instelling van uw afdrukbestand. Tijdens het personaliseren kunt u de gratis online prijsopgave bekijken, die in realtime op de pagina bijgewerkt wordt.

Print online uw reliëfetiketten met goud- of zilverkleurige laminering en 3D-effect

We willen u een allround afdrukservice bieden, gemakkelijk en doeltreffend. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen in elke fase van het aankoopproces. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u uw reliëfetiketten rechtstreeks op kantoor (of thuis) met onze snelle en punctuele verzendingen. Pixartprinting is uw online drukkerij. We werken elke dag weer hard om aan te meest veeleisende behoeften van bedrijven en professionals te voldoen en zijn constant op zoek naar de beste materialen en gebruiken de nieuwste technologieën op de markt. Stel geen grenzen aan de wens om uw ideeën kenbaar te maken!

Ontdek de reliëfetiketten en andere oplossingen voor het verpakken van uw producten

Ons uitgebreide online assortiment bevat talloze oplossingen voor het maken van een volledig gepersonaliseerde verpakking die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf: etiketten gedrukt in hoge resolutie, kartonnen dozen in vele formaten, flexibele Doypack zakken, verzendenveloppen -en dozen, verpakkingen voor flessen. Vind uw perfecte product tussen meer dan 3 miljoen personaliseerbare artikelen.