De voordelen die wij altijd garanderen
Services

Probeer ons voor €1

Test de uitzonderlijke kwaliteit van Pixartprinting voor slechts 1 euro. Als u geregistreerd bent als klant met een btw-nummer, dan kunt u gebruik maken van deze ongelooflijke aanbieding: kies uit posters, visitekaartjes en flyers ... allemaal voor slechts 1 euro.

Professioneel advies

We verlenen advies om u te helpen het product of materiaal te kiezen dat het best bij uw behoeften past. We ondersteunen u bij de voorbereiding van uw afdrukbestand en beantwoorden al uw vragen.

Custom Solutions

Als je bij de opties op de website niet vindt wat je wilt, stuur dan een e-mail naar custom.solutions@pixartprinting.com: wij helpen je graag verder.

File check

Wij bieden u extra zekerheid zonder bijkomende kosten. Uw bestanden worden automatisch en gratis gecontroleerd op verschillende parameters, zoals het documentformaat, de resolutie, de aanwezigheid van Pantone-kleuren, de juiste lettertype-insluiting of niet-geconverteerde paden en de overeenkomst tussen het aantal opgegeven pagina's en het aantal dat in het bestand zit.

Monsterpakketten en kleurengidsen speciaal voor u samengesteld

Wij hebben altijd een voorraad van onze papiermonsters en kleurenstalen voor u klaarliggen. Handige hulpmiddelen die uw werk gemakkelijker maken. Zo kunt u zelf de verschillende soorten en diktes papier voelen en het kleurresultaat direct op papier en harde materialen zien.

Ondersteuning op alle fronten

Onze gekwalificeerde en toegewijde medewerkers geven advies en bieden ondersteuning bij het gehele aankoopproces. Wij staan altijd voor u klaar en doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen via e-mail, telefoon, chat en social media. Bovendien controleren we gratis en automatisch of uw bestand aan de basisvereisten voldoet.

Voordeel

Waarom zijn onze prijzen zo laag? Wij geloven in vernieuwing en investeren continu in technologie en nieuwe machines: daardoor kunnen we grote volumes drukken en de beste prijzen garanderen.

Aangepaste afzender en anoniem pakket

Als u rechtstreeks aan uw klanten wilt leveren, kunt u gratis voor een anoniem pakket kiezen en zelf de naam en het adres van de afzender aangeven.

Kwaliteit

Wij garanderen uitstekende kwaliteit: afdruk in HD, mooi afgewerkte vormen en verpakkingen, en de beste materialen.

Snel en eenvoudig betalen: kies de gewenste betaalwijze

Pixartprinting biedt verschillende betaalmethoden voor elke behoefte. Creditcard, PayPal, bankoverschrijving (in dit geval zal de verwerking van de bestelling pas beginnen nadat de betaling is bijgeschreven) en Klarna banking, een innovatieve en gemakkelijke betaalmethode, die werkt met uw gebruikelijke internetbankierengegevens zonder registratie, snel en veilig.

Snelheid

We printen binnen 24 uur en versturen uw pakket via de betrouwbaarste koeriers, met de mogelijkheid om voor levering binnen 24 uur te kiezen. Bij het maken van de prijsopgave kunt u de exacte leverdatum kiezen

Verzendkosten

Wij nemen voor veel producten de verzendkosten voor onze rekening.