Fotocadeaus

Maak zelfs de gewoonste alledaagse voorwerpen specialer door op een kussen, rugzak, gymtas of draagtas een geliefde foto af te drukken of een bericht voor een dierbaar persoon. Kies hoe u uw product wilt personaliseren en geniet elke dag van een mooie herinnering of creëer een onvergetelijk cadeau.

Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
Creëer het perfecte cadeau voor elke gelegenheid
Fotoproducten
zoom icon
Originele zachtheid...
Vanaf nu kunt u uw inrichting en ontspanning naar wens vormgeven! Creëer het perfecte kussen met uw favoriete foto, afbeelding of patroon: geef het aan uw dierbaren of maak het huis gezellig met unieke en kleurrijke decoraties. U kunt kiezen uit twee verschillende formaten - 40x40 of 50x50 cm - en beide zijden personaliseren.
KIES
Maak ze zoals u wilt
De nieuwe gymtassen zijn eenvoudig, veelzijdig en ideaal om al uw dagelijkse accessoires en voorwerpen in mee te nemen. Ze hebben een trekkoordsluiting met verstelbaar wit koord en kunnen aan beide zijden over het gehele oppervlak worden bedrukt.
Perfect voor elke gelegenheid
Creëer een gepersonaliseerde tas met uw favoriete foto's: draag altijd uw reiskiekjes, herinneringen of uw trouwe viervoeters bij u. Bovendien is de gepersonaliseerde tas een bijzonder origineel cadeau voor verjaardagen of speciale gelegenheden.
SCHENK