Alle materialen

Denk groot en print uw reclamebanners bij ons. Van klassieke tot mesh banners, voor toepassingen met achterbelichting tot blockout - kies het meest geschikte materiaal voor uw project. Ideaal voor reclameboodschappen langs wegen, op gevels, op beurzen of voor berichten op festivals.

  • Rechthoekig of in vorm gesneden
  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Ook met spleetopening

Voordelig spandoeken bedrukken

Banners zijn een geweldige manier om uw boodschap over te brengen. Ze springen in het oog en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van reclame tot evenementdecoratie. Bij Pixartprinting bieden we een breed scala aan banners, van eenvoudige vinyl banners tot meer complexe bannerstands. U kunt uw eigen ontwerp uploaden of kiezen uit onze vele sjablonen. Wij bieden een snelle en gratis levering op alle bestellingen.

Dus als u op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om banners te maken die de aandacht trekken, dan is Pixartprinting de perfecte keuze.

Print banners en promoot uw evenementen

Of u nu uw verkoop wilt stimuleren, wilt adverteren voor een nieuw product of dienst, of gewoon de bekendheid van uw merk wilt vergroten: banners zijn een effectieve en betaalbare oplossing. Bij Pixartprinting, bieden wij een breed scala van banner opties om aan al uw commerciële behoeften te voldoen, met inbegrip van pvc-banners, micro-geperforeerde banners, EcoFlat banners, en verlichte banners. Elk product is volledig aanpasbaar aan elke situatie, en het aantal zeilringen (in polycarbonaat of verzinkt aluminium) is ontworpen om maximale weerstand en de meest praktische en efficiënte oplossingen te bieden.

Op de pagina kunt u de configuratie-opties kiezen die het beste bij uw wensen passen om zo de perfecte goedkope reclamebanners te creëren.