Flag display

Bent u op zoek naar een display die ook buiten opvalt? De flag display is dankzij zijn grote afmetingen ideaal om buiten op drukke plaatsen de aandacht te trekken. De vlag van windvaste stof wordt aan een aluminium staaf gehesen en ondersteund door een verzwaarbare voet die stabiliteit garandeert. Bedruk uw display en zet hem op het strand, bij openluchtconcerten, evenementen op pleinen of beurzen.

  • Ook alleen afdruk
  • Met draagtas

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Banner display

Wilt u er zeker van zijn dat uw reclameboodschappen door iedereen gezien worden, ook als ze buiten staan? Dan hebt u Banner Display van Pixartprinting nodig! Onze banner displays zijn ontworpen om blootstelling aan weersomstandigheden en zonlicht te weerstaan, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis. Ze zijn ook een geweldige manier om de aanwezigheid van uw winkel of promotietribune te signaleren, en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Dus wacht niet -– bestel Banner Display van Pixartprinting vandaag nog!

De kenmerken van onze banner displays

Banner displays zijn een geweldige manier om uw boodschap daar te krijgen. Onze banner displays zijn gemaakt van aluminium en worden geleverd met een 115gr nautisch anti-wind doek. De afbeelding wordt aangebracht op een oppervlak van 110x410 cm, en de volledige display meet 150x500 cm (max), met een diepte van 80 cm. Ondanks zijn afmetingen, is de banner display stabiel en veilig, dankzij de verzwaarde basis.

Gepersonaliseerde banner displays en andere producten

Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van displays voor buiten, waaronder gepersonaliseerde vlaggen in diverse formaten en met verschillende afmetingen. Bekijk ook eens onze sideline banners en expobanners outdoor om op grootse wijze reclame te maken, ook buiten, zonder dat u hoeft te vrezen dat regen, wind of zon het materiaal aantasten.