Sandwich

Smart-x®, KAPA®tex en Sandwich: deze 3 materialen bestaan uit een kern van piepschuim tussen twee harde oppervlakken die een uitstekende afdrukkwaliteit garanderen. Het belangrijkste voordeel van deze gecombineerde materialen is hun lichtheid, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van displays, foto's, afbeeldingen en informatieborden.

  • 2 verschillende diktes
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Lak verkrijgbaar
  • Vanaf 14 x 14 cm

Printen op Sandwichplaat: voor elk communicatieproject

Sandwichplaat wordt veel gebruikt voor allerlei soorten communicatieprojecten. Sandwichpanelen bestaan uit twee gladde platen met een verbindingsmateriaal ertussen. Ze zijn heel stevig, maar toch licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Sandwichpanelen gaan lang mee en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dankzij hun veelzijdigheid zijn ze ideaal voor het maken van displays, informatieborden, bewegwijzering en voor het afdrukken van foto’s en afbeeldingen.

Sandwichplaat: veelzijdige ondergrond voor elk project

Sandwichplaat is een ondergrondmateriaal voor drukwerk, met een kern van piepschuim tussen twee harde oppervlakken die een uitstekende drukkwaliteit garanderen. Hun lichte gewicht en hoge stevigheid maakt dat sandwich-materialen voor allerlei communicatiedoeleinden kunnen worden ingezet.

Pixartprinting heeft 4 Sandwich-materialen:

  • Sandwich Smart-X® 10 mm: Dubbel paneel met een kern van piepschuim en buitenkant van massief polystyreen. Stevig en heel licht. De levensduur buiten is maximaal 2 jaar, binnen onbeperkt. Het maximale bedrukbare formaat is 190 x 290 cm.
  • Sandwich 10 mm: Dubbel paneel met oppervlakken van Forex en een geschuimde binnenkant. Bijzonder licht en tegelijkertijd zeer stevig. Het maximale bedrukbare formaat is 190x290 cm.
  • KAPA®tex 5 mm: Licht schuimpaneel met een kern van polyurethaan van hoge kwaliteit. De oppervlakken van in latex geïmpregneerd papier hebben een gegaufreerde textuur die overeenkomt met die van een schildersdoek. Het maximale bedrukbare formaat is 136 x 290 cm.
  • Sandwich 5 mm: Licht schuimpaneel met een kern van piepschuim en oppervlakken van mat gelamineerd karton waardoor het vochtbestendig is. Het maximale bedrukbare formaat is 136 x 290 mm.

Kies het type ondergrond dat het beste past bij uw project en bedruk uw sandwich panelen in een paar klikken.

Sandwichpaneel bedrukken bij Pixartprinting

Nadat u het soort sandwichpaneel heeft gekozen, kiest u het formaat. Pixartprinting heeft de volgende standaardformaten:

  • Rechthoekig formaat: 50x70 cm, 70x50 cm, 70x100 cm, 100x70 cm, 100x140 cm, 140x100 cm;
  • Vierkant formaat: 50x50 cm, 70x70 cm, 100x100 cm, 110x110 cm, 140x140 cm.

U kunt ook kiezen voor een aangepast formaat. Kies ook de gewenste snede: vierkant of in vorm gesneden. Kiest u voor In vorm gesneden, dan kunt u de ondergrond exact afstemmen op de afbeelding. Om uw afdruk extra te beschermen, kiest u voor een beschermende, krasvaste lak.

Sandwichplaat bedrukken en andere harde materialen bij Pixartprinting

Bij Pixartprinting vindt u een ruime collectie van bedrukbare harde materialen voor al uw projecten. De materialen hebben verschillende eigenschappen en laten de afdruk op hun eigen manier tot zijn recht komen. Wilt u de verschillende materialen van dichtbij bekijken om te kunnen beslissen welke geschikt zijn voor uw project? Bestel dan het monsterpakket Harde materialen.