Domingstickers

Kies die-cut domingstickers om dikke stickers te maken. De transparante hars op het oppervlak geeft uw product een driedimensionaal en stijlvol effect. U kunt kiezen uit talloze standaardformaten of zelf een stansvorm creëren.

Doming stickers

Doming stickers laten uw logo overal opvallen

Doming stickers – ook wel dome stickers, 3d stickers of hars stickers genoemd – zijn normale vinylstickers voorzien van een laag epoxyhars, die als een druppel op de sticker ligt. Hierdoor wordt een driedimensionaal effect verkregen en de afbeelding op de sticker wordt enigszins vergroot. De naam doming komt van dome, Engels voor koepel.

Doming stickers kom je veel tegen op auto’s en motoren en in de computerbranche, maar door de opvallende en exclusieve uitstraling zijn ze ook ideaal voor relatiegeschenken en andere promotionele toepassingen. De harslaag geeft niet alleen en bijzonder effect, maar beschermt tegen krassen, UV-straling en oplosmiddelen.

Bij Pixartprinting kunt u doming stickers laten drukken in een groot aantal vormen en afmetingen, vinylkleuren en tinten epoxyhars. Bovendien hebt u de keuze uit digitaal gedrukte doming stickers of doming stickers in flexo. Deze laatste techniek is aan te raden als u geen full-colour nodig hebt, omdat de kleurenweergave van flexo ongeëvenaard is.