Genaaide agenda's

De genaaide agenda's zijn een eenvoudig maar effectief kwaliteitsproduct: 144 pagina's voor afspraken en aantekeningen. Personaliseer ze met uw bedrijfs- of merkdesign en gebruik ze elke dag op kantoor om uw dagen te plannen. Ze zijn ook perfect als relatiegeschenk.

  • 4 formaten
  • gepersonaliseerde lay-out mogelijk

Gepersonaliseerde agenda's van Pixartprinting

De gepersonaliseerde agenda's voor 2024 zijn sinds jaar en dag een product dat reclame en functionaliteit combineert. Pixartprinting kan, dankzij een uitstekende kennis van de sector, een assortiment bieden van kwaliteitsagenda's die met merken en logo's gepersonaliseerd kunnen worden en zeer voordelig zijn.

De personalisatie van het product is weergaloos: zowel de eerste en tweede als derde en vierde pagina van de omslag kunnen gepersonaliseerd worden. Alle agenda's van Pixartprinting hebben een weekkalender, jaaroverzicht, contactenlijst en vertaling in vier talen: Engels, Frans, Spaans en Duits.

Bestellen is heel eenvoudig: u kiest het formaat, het aantal exemplaren, uploadt uw afbeelding en klaar is Kees. Als u vragen of problemen heeft, staan de medewerkers van Pixartprinting klaar om u te helpen en professioneel advies te geven.

Kwaliteit, snelle levering en voordeel zijn, zoals altijd, de kenmerken van Pixartprinting.

Als u meer wilt weten over de gepersonaliseerde agenda's, maak dan gratis direct een prijsopgave op de website.

Vergeet niet om een kijkje te nemen in de categorie Fastlane om te zien of er speciale aanbiedingen voor u zijn.