Notitieblokken met spiraal

Om 360° door uw notities te bladeren zonder de binding te beschadigen, zijn de notitieblokken met spiraal en kartonnen rug de ideale oplossing. Personaliseer de omslag en deel ze uit op kantoor voor uw bedrijfscommunicatie, geef ze op beurzen cadeau aan bezoekers en neem ze mee naar werkvergaderingen en conferenties.

  • Laminering mogelijk
  • 50 of 100 pagina's
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Notitieboek ringband

Luxe notieboeken met ringband

Mooie en stevige notitieboeken met een kwalitatieve uitstraling. Voor uw eigen aantekeningen of als een gewaardeerd relatiegeschenk dat uw naam doorlopend onder de aandacht brengt. Wij bedrukken de omslag en het binnenwerk naar uw ontwerp.

Kwalitatieve materialen en uitvoering

Onze notitieboeken met ringband hebben een voorzijde van mat gecoat 350 grams papier. U kunt kiezen uit 3 afwerkingen: ongeplastificeerd, glanzend geplastificeerd of ondoorzichtig geplastificeerd.

De achterzijde van 400 grams karton (wit of grijs) geeft het notitieboek een hoge mate van stijfheid. U kunt zowel voor- en achterzijde als alleen de voorzijde laten bedrukken in uw huisstijl.

Voor een luxe accent zorgt de zilverkleurige spiraal, die naar keuze aan de linkerzijde of de bovenkant van uw notitieboek is bevestigd.

50 of 100 pagina’s - 5 verschillende formaten

Het binnenwerk van een mooie en uitstekend beschrijfbare kwaliteit papier is leverbaar in 50 of 100 bladzijden. Onze notitieboeken en notitieboekjes met spiraal zijn er in 5 afmetingen, van een handig vierkant zakboekje tot standaard A4 bureauformaat:

  • A4
  • A5
  • A6
  • 21 x 21 cm
  • 14,8 x 14,8 cm

Notitieboeken met ringband bestelt u eenvoudig online

Het uploaden van uw ontwerp is simpel en we controleren gratis uw bestand om zeker te zijn van een perfecte uitvoering van uw opdracht. Met een handige template kunt u vooraf zien hoe de bedrukking van omslag en binnenwerk in de praktijk tot zijn recht komt.

Professioneel, snel en voor een concurrerende prijs

Pixartprinting is een van de grootste online drukkers van Europa. Dankzij onze geavanceerde druktechnologieën en de grote hoeveelheden die wij dagelijks drukken, kunnen we een professionele kwaliteit en een snelle levering garanderen voor een bijzonder interessante prijs. Bereken hierboven de prijs van uw bestelling en vergelijkt u zelf.

Andere notitieboeken en notitieblokken

Naast onze notitieboeken met spiraal, bedrukken we ook klassieke notitieboekjes en notitieblokken in verschillende uitvoeringen en formaten.