Notitieblokken met spiraal

Om 360° door uw notities te bladeren zonder de binding te beschadigen, zijn de notitieblokken met spiraal en kartonnen rug de ideale oplossing. Personaliseer de omslag en deel ze uit op kantoor voor uw bedrijfscommunicatie, geef ze op beurzen cadeau aan bezoekers en neem ze mee naar werkvergaderingen en conferenties.

 • Laminering mogelijk
 • 50 of 100 pagina's

Notitieboek met spiraal: handig op kantoor, ideaal als relatiegeschenk

Vergeet nooit meer een goed idee met een luxe notitieboek met spiraal. Dit mooie en stevige collegeblok heeft een zilverkleurige spiraal en een robuust paginablok. Onmisbaar op kantoor, maar ook een slim promotioneel relatiegeschenk dat uw klanten en partners zeker zullen waarderen.

Dit zijn de kenmerken van onze notitieboeken met spiraal:

 • Steviger dan de klassieke gelijmde schrijfblokken
 • Talloze opties voor personalisatie
 • Voordelige prijs
 • Professionele printkwaliteit

Notitieboek met spiraal op kantoor en als relatiegeschenk

Op zoek naar het ideale gadget voor uw evenement? Of naar een handig relatiegeschenk om cadeau te doen aan collega’s, klanten of partners? Een notitieboek komt op het werk altijd van pas. Het is een vaste waarde op iedere bureau en bij elke vergadering. Een notitieboek met logo zorgt ervoor dat uw merk elke dag opnieuw bij uw doelgroep onder de aandacht komt.

Notitieboeken met spiraal zijn te bestellen vanaf 50 exemplaren. Een gewaardeerd relatiegeschenk in uw huisstijl met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Notitieboek met spiraal personaliseren

Bij Pixartprinting vinden we het belangrijk dat u uw producten helemaal aan uw wensen en huisstijl kunt aanpassen. Kies de opties van uw voorkeur en creëer uw eigen unieke notitieboeken met spiraal, met logo of met uw merkkleuren. Wij kunnen zowel het omslag als het binnenwerk bedrukken met uw ontwerp. Laat uw creativiteit de vrije loop, geen ontwerp is ons te gek.

 • 5 beschikbare formaten (vierkant of rechthoekig): van een handig vierkant zakboekje tot standaard A4 bureauformaat
 • Aantal pagina’s: 50 of 100
 • Afdrukstand: horizontaal/verticaal
 • Plaats van de spiraal: bovenin of aan de linkerkant
 • Aanpasbare kaft: voorzijde/achterzijde
 • Aanpasbare pagina’s binnenwerk: voorzijde en achterzijde

Collegeblok met hoogwaardige materialen en uitvoering

Onze collegeblokken hebben een voorzijde van mat gecoat 350 grams papier. U kunt kiezen uit 3 afwerkingen: ongeplastificeerd, glanzend geplastificeerd of ondoorzichtig geplastificeerd.

De achterzijde van 400 grams karton (wit of grijs) geeft het collegeblok een grote stevigheid. U kunt zowel voor- en achterzijde als alleen de voorzijde laten bedrukken in uw huisstijl.

Voor een luxe accent zorgt de zilverkleurige spiraal, die naar keuze aan de linkerzijde of de bovenkant van uw notitieboek is bevestigd.

Notitieboek met spiraal online bestellen

Het bestellen van gepersonaliseerde notitieboeken met spiraal is simpel. Het template en de instructies die u op de productpagina vindt helpen u het drukbestand correct in te stellen voor een optimaal resultaat.

Pixartprinting: professionele kwaliteit, snelle levering, scherpe prijs

Pixartprinting is een van de grootste online drukkers van Europa. Dankzij onze geavanceerde druktechnologieën en de grote hoeveelheden die wij dagelijks drukken, kunnen we een professionele kwaliteit en een snelle levering garanderen voor een bijzonder interessante prijs. Bereken hierboven de prijs van uw bestelling en vergelijk zelf.

Andere notitieboeken en notitieblokken

Naast onze notitieboeken met spiraal, bedrukken we ook klassieke notitieboekjes en notitieblokken in verschillende uitvoeringen en formaten. Of kijk eens bij de dossiermappen.

Voor op het bureau hebben we ook gepersonaliseerde schrijfwaren en kantoorartikelen, bijvoorbeeld bedrukte potloden en allerlei soorten balpennen.