Schriften met singersteek

Die Hefte mit Fadenbindung eignen sich für Ihr Unternehmen als elegantes Werbegeschenk, das Sie an Ihre Kunden oder auf gehobenen Veranstaltungen verteilen können. Wählen Sie das Format und gestalten Sie den Einband individuell mit Ihrem Logo oder Ihrer Botschaft. Die farbige Fadenbindung und die individuelle Blindprägung verleihen den Heften eine besondere Wirkung.

fsc icon
Dit product is FSC -gecertificeerd
De FSC -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Het stijlvolste schrift

Wilt u uw klanten verrassen met een stijlvol geschenk? Dan is ons schrift met singersteek perfect. Een verfijnd, stijlvol artikel dat u helemaal kunt personaliseren.

Het schrift bestaat uit 30 blanco pagina's van ongecoat papier en is beschikbaar in twee formaten: A6 (10,5x14,8 cm) en A5 (14,8x21 cm). Behalve als agenda, is het schrift ook ideaal voor tekenliefhebbers of schrijffanaten. Uw klanten zijn er blij mee en uw geschenk is geslaagd.

Personaliseer uw schrift

Allereerst kunt u kiezen uit zes verschillende kleuren voor de kaft: geel, groen, rood, zwart, blauw en parelgrijs.

Bovendien haalt u met de afdrukmethode het meeste uit uw creativiteit.

  1. Digitale vierkleurendruk: u kunt de kaft van ivoorwit ongecoat papier volledig personaliseren.
  2. Reliëfdruk: dit is een deboss afdrukmethode (de afbeelding wordt in het papier gedrukt). U kunt deze op drie plekken op de kaft aan laten brengen: op een gedeelte van 8x8 cm onderaan, op een gedeelte van 8x8 cm bovenaan of op het gehele oppervlak. U kunt ook uit drie verschillende papiersoorten kiezen: sirio steengrijs, sirio zandkleur en sirio vermiljoen.

Gebruikstoepassingen

U kunt het schrift personaliseren met uw logo en gebruiken tijdens evenementen waarop u uw merk promoot. Bovendien kunt u uw illustraties in het schrift zetten, om ze daarna te verkopen.

Producten om te combineren met het gepersonaliseerde schrift met singersteek

Er zijn andere notes op onze website beschikbaar. Zoekt u naar andere artikelen om cadeau te doen aan uw klanten, kijk dan eens bij onze gepersonaliseerde gadgets.