Kaarten en uitnodigingen

Kaarten en uitnodigingen vormen een belangrijk hulpmiddel bij de verspreiding van uw boodschap. Personaliseer die van u om een evenement, product of opening aan te kondigen: u kunt kiezen uit drie modellen: klassieke, veredelde of ansichtkaarten, om uw klanten een product te sturen dat gegarandeerd opvalt tussen alle andere.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Print gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen voor uw activiteiten

Wilt u op doeltreffende wijze bekendheid geven aan initiatieven van uw onderneming en een persoonlijke touch toevoegen? De gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen van Pixartprinting zijn de juiste oplossing voor u. U kunt kiezen uit drie verschillende productsoorten.

De perfecte gepersonaliseerde ansichtkaarten, veredelde kaarten en uitnodigingen

Zorg voor een doeltreffende en perfecte correspondentie voor elke gelegenheid en kies uit de drie opties die we bieden.

  1. Klassieke kaarten en uitnodigingen: voor dit product zijn er maar liefst 10 verschillende papiersoorten verkrijgbaar. Bij Classic Demimatt kan matte of soft touch laminering worden aangebracht en bij Classic Gloss is er de mogelijkheid voor glanzende laminering. Dit veelzijdige product is bovendien in wel 4 formaten verkrijgbaar: 10,5x14,8 cm (A6), 10x21 cm, 14,8x21 cm (A5) en 10x15 cm. Ten slotte kan het zowel aan de voor- en achterkant als alleen aan de voorkant bedrukt worden.
  2. Veredelde kaarten: deze zijn de beste optie voor een stijlvolle correspondentie. Maak indruk op de ontvangers van uw kaarten met onze prachtige veredelingen: 3D-lak, goud- of zilverkleurige laminering op alleen de voor- of achterkant. U kunt kiezen uit 3 formaten (10x15 cm, 10x21 cm en 14,8x21 cm) en 3 papiersoorten (Classic Demimatt, Classic Gloss en parelmoer).
  3. Ansichtkaarten: als u uw klanten via de post wilt bereiken, dan is dit het perfecte product voor u. De voorkant (verrijkt met een coating) wordt in 4 kleuren bedrukt, terwijl de achterkant in zwart-wit is; de papiersoort is postcard deluxe. Ten slotte kunt u kiezen uit 2 formaten: 10x10,5 cm of 16,5x11,5 cm.

Print gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen voor de juiste gelegenheden

Gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen vormen het ideale middel om uw klanten en zakenrelaties op de hoogte te brengen van uw geplande evenementen. Maar u kunt ze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken: zo kunt u ze meegeven aan nieuwe klanten die uw kantoor of beursstand hebben bezocht.

Print gepersonaliseerde kaarten en meer: andere suggesties voor u

Als u lichte en praktische middelen zoekt om uw merk te promoten, bekijk dan eens onze producten in de categorie klein formaat: flyers, folders, visitekaartjes en nog veel meer.