Accessoires

Ontdek alle niet-personaliseerbare accessoires voor de presentatie van uw drukwerk.

Accessoires: service voor uw drukwerk

Niet alleen drukwerk! Pixartprinting biedt een reeks accessoires om uw producten te etaleren. Ondersteun uw projecten met een serie niet personaliseerbare displays die uw boodschap op de eerste rij zetten. Van visitekaartjes tot tijdschriften en panelen, onze accessoires geven elk soort project de ruimte en aandacht die het verdient.

Pixartprinting biedt:

  • Visitekaartjeshouders: dit product van transparant styreen is ontworpen om uw visitekaartjes te bewaren. Dankzij de afmetingen van 9,5x5,4x1,9 cm is de houder perfect om netjes op uw bureau of op de toonbank van uw winkel te plaatsen.
  • Tijdschriftenrek: dit is een vouwbaar frame van acryl en aluminium, met 6 legplanken, drie aan elke kant. Op de planken kunt u A4 formaat tijdschriften verticaal neerleggen. Het rek is opvouwbaar en kan in een aluminium transportkoffer gedaan worden, waardoor hij zeer makkelijk mee te nemen is en te gebruiken.
  • Folderhouder: frame van doorzichtig styreen in vier verschillende modellen (voor A5 flyers, A4 flyers, 1/3 A4 flyers en 3xA4 flyers met drie opbergvakken). De folderhouders zijn perfect voor in de winkel, op kantoor of een beursstand als informatiepunt voor klanten en bezoekers.
  • Toonbankdisplays: een display van doorzichtig acryl om A4 of A5 flyers te etaleren van 2 mm dik. Deze toonbankdisplay plaatst uw boodschap op de voorgrond.
  • Paneelvoeten: accessoire ter ondersteuning van stevige panelen van karton, aluminium, kunststof of hout. Geschikt voor dikten van 5 tot 28 mm.

Gebruikstoepassingen

Al onze displays zijn perfect om promotiemateriaal te etaleren in commerciële ruimtes, zoals kantoren, winkels en sportscholen, maar ook voor informatiemateriaal voor alle soorten activiteiten, privé of openbaar. Bovendien kunt u met onze visitekaartjeshouders uw informatie op een nette manier etaleren op de toonbank of bij de receptie, zodat klanten of bezoekers zelf uw contactgegevens kunnen pakken. Tot slot kiest u voor onze paneelvoeten voor de tijdelijke inrichting van een ruimte. Op deze manier kunt u steeds weer uw afdruk wisselen in de voet en uw boodschap overal neerzetten waar u wilt.