Doypack

De flexibele verpakking - Doypack is verkrijgbaar in verschillende materialen, die ontwikkeld zijn om een perfecte sluiting te garanderen en vocht buiten te houden. Zo blijft uw product goed geconserveerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ideaal voor voedingsmiddelen en cosmetica.

• Ook met zipper en gat • Eenvoudige opening • Vanaf 100 exemplaren

Doypack verpakkingen bedrukken: flexibele stazakken voor elk product

Doypack verpakkingen zijn een innovatieve en efficiënte oplossing voor het verpakken van allerlei soorten producten. Deze veelzijdige stazakken worden in allerlei sectoren gebruikt: van etenswaren tot aan cosmetica, maar ook voor farmaceutische producten en dierenvoeding.

Wat is er zo bijzonder aan de doypack? Het meest opvallende is natuurlijk dat deze verpakking flexibel is, maar tegelijkertijd dankzij de stevige bodem vanzelf rechtop blijven staan. Dat bespaart ruimte, zodat opslag en vervoer kunnen worden geoptimaliseerd. Daarbij zijn doypacks waterdicht, zodat de inhoud goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zowel tijdens de productie als tijdens de distributie.

Doypacks kunnen volledig worden bedrukt en bieden alle ruimte voor creativiteit. Laat bijvoorbeeld uw doypack bedrukken met informatie over het product of met een reclameboodschap.

Bij Pixartprinting kunt u snel en eenvoudig uw doypack personaliseren en laten drukken. Kies de gewenste opties en maak de ideale doypack verpakking voor uw product. Download het handige template, creëer uw drukbestand en ontvang uw doypacks razendsnel thuis of op kantoor.

Doypack: alle voordelen op een rij

Doypack verpakkingen zijn gemaakt met behulp van een meerlaagse technologie, die zorgt voor belangrijke voordelen in vergelijking met traditionele harde verpakkingen:

 • Flexibel: de doypack verpakkingen zijn speciaal ontworpen om opslag en vervoer te kunnen optimaliseren. Doypack verpakkingen besparen flink wat ruimte.
 • Stevig en waterdicht: de meerlaagse technologie maakt de doypack stootvast en waterdicht, zodat vloeistoffen, geurstoffen en vocht niet kunnen doordringen.
 • Duurzaam: de doypack verpakkingen gebruiken 75% minder plastic dan traditionele, harde verpakkingen met dezelfde inhoud.
 • Personaliseerbaar: bij Pixartprinting kunt u uw doypack personaliseren met uw eigen ontwerp, voor een unieke verpakking op maat.

Doypack Stazakken: inhoud en formaat

Doypacks worden ook wel stazakken genoemd vanwege hun bijzondere vorm, waardoor ze rechtop kunnen blijven staan. Heel handig in een schap of magazijn. Er hoeven dus geen extra steunen of dozen te worden gebruikt.

Bij Pixartprinting vindt u Doypack stazakken in alle soorten en maten zodat u altijd het formaat vindt dat bij uw product past. Kies uit de volgende formaten en afmetingen:

 • 50 ml (8x13 cm)
 • 100 ml (9x16 cm)
 • 250 ml (11x19 cm)
 • 450 ml (13x22 cm)
 • 750 ml (15x25 cm)
 • 750 ml (24x31 cm)
 • 1000 ml (19x26 cm)
 • 1000 ml (26x31 cm)
 • 1300 ml (17x27 cm)

Doypack stazakken zijn een handige oplossing voor het verpakken van een breed scala aan producten. Ze worden veel gebruikt voor etenswaren, koffie, voedingssupplementen, kruiden, dierenvoeding, cosmetica, kleine producten.

Doypack Stand-up pouch: verschillende meerlaagse materialen

Er zijn diverse meerlaagse materialen beschikbaar voor uw nieuwe doypack stand-up pouch, elk met specifieke eigenschappen. Kies het materiaal dat het beste bij uw product past. U heeft de keuze uit de volgende opties:

 • Witte film met beschermende barrière: Meerlaags materiaal bestaande uit PET, PE EVOH en PE. De PE EVOH-barrière laat geen zuurstof, kooldioxide of geuren door
 • Transparante film met beschermende barrière: Meerlaags materiaal bestaande uit PET, PE EVOH en PE. De PE EVOH-barrière laat geen zuurstof, kooldioxide of geuren door, terwijl de inhoud van de verpakking goed zichtbaar is.
 • Papier/aluminium met beschermende barrière: Meerlaags materiaal bestaande uit papier, aluminium en PE. De aluminium barrière beschermt uitstekend tegen vocht, stoten, geuren en uv-straling.
 • Aluminium: Meerlaags materiaal samengesteld uit BOPET/ Aluminium/ PET / PE-EVOH-PE bij glanzende afwerking; BOPP MAT of SOFT TOUCH/Aluminium/ PET / PE-EVOH-PE bij matte afwerking. Aluminium garandeert een hoge bescherming van de aroma's en organoleptische eigenschappen van de inhoud en garandeert bovendien een uitstekende afdrukkwaliteit.

Recyclebare Doypack

Vindt u het belangrijk dat uw stazakken gerecycled kunnen worden? Kijk dan eens bij de Recyclebare Doypack. Na gebruik kunnen deze stazakken eenvoudig worden verwerkt bij het papierafval en dus worden gerecycled. Voor de zakken gebruiken we uitsluitend FSC-gecertificeerd papier, afkomstig uit bossen die op verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze beschermd en beheerd worden.

Doypack met sluitstrip en ophanggat

Er zijn verschillende extra opties voor het vormgeven van uw doypacks. U kunt ze lamineren, in mat of glanzend, zodat de opdruk extra lang mooi blijft. Ook kunt u kiezen voor een ophanggat aan de bovenkant van de doypack. De handige sluitstrip zorgt ervoor dat klanten de verpakking kunnen hersluiten en het product makkelijk kunnen bewaren.

Doypack bedrukken bij Pixartprinting: veilig voor etenswaren

Het gebruik van chemische producten in verpakkingen is bij etenswaren altijd een belangrijk punt. Maakt u zich geen zorgen. Bij Pixartprinting gebruiken we inkt die speciaal is ontworpen voor gebruik in de food sector. Bovendien zorgt het speciale vernis ervoor dat de print behouden blijft en de kleur wordt geïsoleerd. Met onze doypack kiest u voor een veilig product in lijn met uw huisstijl.

Doypacks en andere verpakkingen

Behalve doypacks heeft Pixartprinting nog veel meer soorten verpakkingsproducten, bijvoorbeeld Verzendverpakkingen, Flesverpakkingen en Voedselverpakkingen, die speciaal zijn ontworpen voor het verpakken van etenswaren.

We hebben ook een ruimte collectie aan etiketten. Kent u onze Etiketten op rol al? Volledig personaliseerbaar en gedrukt in hoge definitie.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten verpakkingen van Pixartprinting? Bestel dan het Monsterpakket Verpakkingen. Zo kunt u op uw gemak alle verpakkingen van dichtbij bekijken en bepalen welke verpakking het beste bij uw product past.