PVC Banners

De pvc banners zijn de voordeligste oplossing voor buitenreclame die lang meegaat. Ze zijn weerbestendig en de afdruk blijft mooi. Ideaal voor evenementen, berichten op openluchtfestivals, sportevenementen en stadsreclame.

  • Rechthoekig of in vorm gesneden
  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Ook met spleetopening

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Banner drukken

Banners bedrukken is een geweldige manier om uw boodschap bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Pvc-banners zijn weerbestendig en kunnen buiten worden gebruikt, waardoor ze perfect zijn voor festivals en beurzen. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal en de bedrukking zijn ze duurzaam, zodat ze minstens drie jaar meegaan. Pvc is een veelzijdig materiaal dat ook licht- en zonbestendig is, waardoor het ideaal is voor allerlei toepassingen.

Bannerprinting is een betaalbare manier om uw boodschap over te brengen, dus aarzel niet om het eens te proberen!

Gepersonaliseerde pvc banners

Banners drukken is een geweldige manier om uw boodschap uit te dragen. U kunt banners op maat maken in elke grootte en met elk ontwerp dat u maar wilt. Bij Pixartprinting maken we het u gemakkelijk om uw eigen banner te ontwerpen. Download gewoon de instructies en het sjabloon van de productpagina, en u kunt direct beginnen met ontwerpen op onze website met onze ontwerptool, Designer.

Wij hebben een verscheidenheid aan standaar maten, of u kunt uw eigen gewenste afmetingen invoeren. U kunt ook kiezen voor een versteviging van de rand, het toevoegen van oogjes en het bestellen van stofspanners. Wij bieden concurrerende prijzen en snelle doorlooptijden, zodat u uw spandoek snel en gemakkelijk kunt laten drukken. Bestel uw spandoek vandaag nog!

Op zoek naar een bedrijf dat banners kan drukken?

Pixartprinting is uw oplossing! Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën en ons team heeft een grondige kennis van materialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij innovatieve oplossingen bieden tegen een scherpe prijs.

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten voor de promotie van uw bedrijf en activiteiten, waaronder pvc banners, reclame banners, en meer. U kunt uw eigen ontwerp op elk materiaal laten drukken voor een perfect resultaat voor elke gelegenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor het drukken van spandoeken!