Roll-Up Superior

De Roll-Up Superior heeft een elegant en stevig frame. Kies uit de vijf verschillende formaten het formaat dat het best bij uw boodschap past en u zult gegarandeerd altijd opvallen. Perfect voor tijdelijke evenementen of in winkels tijdens acties of uitverkoop.

  • 4 verschillende materialen
  • 5 formaten
  • Met draagtas
  • Montage-instructies

Roll-Up Superior: de rolbanner in verschillende formaten en afmetingen

De Roll-Up Superior is een functionele en betrouwbare rolbanner. Dit is de ideale manier om uw reclameboodschappen zichtbaar te maken op beurzen en branche-evenementen en om onnodig tijd- en ruimteverlies te voorkomen. De rolbanner heeft een steunvoet met uitschuifmechanisme, waardoor u de rolbanner snel uitrolt en weer inpakt. De Superior is verkrijgbaar in diverse formaten met verschillende afmetingen:

    Roll-Up in rechthoekig formaat van 60 x 200 cm Roll-Up in rechthoekig formaat van 85 x 200 cm Roll-Up in rechthoekig formaat van 100 x 200 cm Roll-Up in rechthoekig formaat van 150 x 200 cm Roll-Up in vierkant formaat van 200 x 200 cm

Op deze pagina kunt u het perfecte formaat en de perfecte afmetingen kiezen voor uw nieuwe Roll-Up. Daarna kunt u de handige template downloaden voor een goede instelling van uw afdrukbestand. Volg de instructies van onze ontwerpers voor een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

De personalisering van onze rolbanners: materialen en afdruk

Tijdens de productconfiguratie kunt u het materiaal kiezen voor uw gepersonaliseerde rolbanner. We bieden 3 soorten materiaal:

  • PVC Extreme Classic: vinyl ondergrond voor een voordelige prijs en langdurig gebruik (tot 3 jaar zonder bescherming), perfect voor een afdruk in hoge resolutie.
  • Ecoflat: meerlagig materiaal gemaakt van de combinatie PET en PVC, gekenmerkt door een glad oppervlak en de grijze achterkant. Kan bij het restafval weggegooid worden.
  • Stof met matte achterkant: van 100% polyester en ontworpen om zo min mogelijk licht door te laten. De matte achterkant zorgt ervoor dat er geen licht door de banner komt waardoor de afbeelding altijd maximaal zichtbaar is, met stralende kleuren en scherpe details.

We kiezen de beste materialen voor hoge kwaliteit afdrukken op betrouwbare ondergronden die de tand des tijds kunnen weerstaan. Kies het materiaal dat aan uw behoeften voldoet en geef uw idee vorm!

Onze ideeën voor de inrichting van uw volgende beursstand

Beurzen en branche-evenementen zijn speciale gelegenheden waar u de mogelijkheid hebt om partners, klanten en potentiële klanten te ontmoeten. Daarom is het essentieel om de aandacht van voorbijgangers te trekken, zodat u hen kunt vertellen over uw producten en diensten. De manier waarop u uw beursstand inricht is cruciaal hierin. Naast rolbanners van verschillende afmetingen, kunt u in ons online assortiment heel veel ander personaliseerbaar promotiemateriaal vinden: rolbanners voor elke gelegenheid, reclamevlaggen, kartonnen POS-displays en nog veel meer. Allemaal personaliseerbaar met uw afbeeldingen en kleuren. Kies de producten die u wenst en richt uw beursstand in de huisstijl van uw bedrijf in!