Ansichtkaarten

Ansichtkaarten zijn de meest effectieve manier om rechtstreeks klanten of andere ontvangers te bereiken. Personaliseer die van u en creëer unieke kaarten om uw bedrijf of evenement te promoten, speciale uitnodigingen te sturen of gewoon de groeten te doen.

  • 2 formaten
  • Verschillende voor- en achterkant

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten zijn een veelzijdig promotiemiddel

Ansichtkaarten zijn er niet alleen voor de vakantie. Ze werken het hele jaar door. Als uitnodiging voor beurzen en evenementen, als een vrolijke manier om acties en aanbiedingen aan te kondigen. Als herinnering voor bezoekers en als goedkoop weggevertje om uit te delen. Met een mooie ansichtkaart verpakt u uw uitnodiging of actie in een glimlach.

Uw ansichtkaarten op maat

Ansichtkaarten zijn een kleurrijke en informele manier om te communiceren. Een uitdaging aan uw creativiteit om het anders te doen dan anderen. Bij Pixartprinting krijgt u de vrije hand. Op het bestelformulier kunt u uw kaarten volledig personaliseren met behulp van een uitgekiende selectie grafische elementen en sjablonen. U hebt de keuze uit 2 formaten en behalve het standaard 265 grams Postcard deluxe papier zijn er ook andere papierkwaliteiten mogelijk.

Uw ansichtkaarten snel en goedkoop in huis

Bedenkt u zich plotseling dat ansichtkaarten weleens een goed promotiemiddel konden zijn voor uw evenement van volgende week? Geen probleem, uw kaarten worden tot een oplage van 70.000 stuks binnen 48 uur geleverd. En voor de prijs hoeft u niet verder te kijken, want die is onovertroffen, zowel online als offline.

Andere promotiemiddelen

in de categorie klein drukwerk vindt u onze uitgebreide mogelijkheden voor het drukken van flyers, folders en posters.