Cadeauverpakkingen

We hebben een doos voor elk type cadeau: kies uit de vele modellen en ontdek het perfecte formaat voor u. Gondeldoosjes, cadeauzakjes en ovale verpakkingen, ideaal voor sieraden, bonbons en snoepjes, relatiegeschenken en accessoires.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Een cadeau voor elke gelegenheid
Verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea of evenementen: wat de gelegenheid ook is, bescherm en presenteer uw cadeau met de perfecte verpakking.
Al vanaf één exemplaar!
Twijfelt u welk model u moet kiezen? U kunt onze verpakkingen al vanaf één exemplaar bestellen. Zo voorkomt u onnodige kosten en verspilling. Bovendien zijn onze verpakkingen snel en makkelijk te monteren en is er geen lijm nodig.
Maak een unieke verpakking
Om uw dozen te decoreren of de inhoud te tonen, bieden we u de mogelijkheid om kleine openingen of vensters te creëren in elke gewenste vorm. Bovendien kunt u bepaalde details verfraaien met de goud- en zilverkleurige veredelingen of 3D-lak en ook het oppervlak aan de binnenkant personaliseren voor een onvergetelijke uitpakervaring. En vergeet niet dat u uit drie verschillende soorten karton kunt kiezen, allemaal FSC-gecertificeerd!