Outdoor dubbel bord

Kies voor een display die u binnen en buiten kunt gebruiken, het Outdoor Dubbel Bord: de verzwaarde voet en de veren die de twee borden ondersteunen, geven uw boodschap, ook bij harde wind, stabiliteit. Plaats hem dichtbij uw winkel om de aandacht van voorbijgangers te trekken of gebruik het bij buitenevenementen of -festivals om aanbiedingen of nuttige informatie te tonen.

  • 2 formaten
  • Ook alleen afdruk

Succesvolle communicatie met onze reclamedisplays voor buiten

Staat u op een outdoor evenement en werkt de wind u tegen? Wilt u klanten naar uw winkel lokken, maar waaien uw banners steeds weg?

Pixartprinting heeft de perfecte oplossing: onze Double Board Outdoorbanners.

Twijfel niet langer: dit zijn de redenen om voor onze outdoor reclamedisplays te kiezen

Stevig en bestendig, de reclamedisplays voor buiten van Pixartprinting bestaan uit twee aluminium borden met folie ter bescherming van de afdruk op EcoFlat.

Dankzij de verzwaarbare voet garanderen deze reclamedisplays voor buiten stabiliteit en duurzaamheid.

Bovendien worden de borden met uw boodschap ondersteund door twee veren: zo beweegt het display heen en weer in de wind, zonder dat het frame omvalt.

Het is eenvoudig om de reclamedisplays van het ene naar het andere evenement of de winkel in en uit te verplaatsen: de voet is voorzien van een handgreep en wieltjes waardoor hij makkelijk en soepel verplaatst kan worden.

Een sterke en blijvende boodschap

Of u nou op een beurs in de buitenlucht staat of in een afgesloten ruimte, iets voor in uw winkel of daarbuiten zoekt, de Double Board Outdoorbanner is de perfecte keuze uit onze reclamedisplays voor buiten. De stabiliteit en de EcoFlat afdrukkwaliteit zorgen voor een uniek en betrouwbaar middel voor uw reclameboodschap.

Aanverwante producten

Ontdek ook onze andere producten om uw communicatie nog completer te maken, zoals flyers of folders. Uw merk verdient 360° communicatie.