Bladwijzers

Bladwijzers van 5.5 x 15 cm en 5.5 x 21 cm, volledig personaliseerbaar, verkrijgbaar in verschillende zware papiersoorten. Perfect als relatiegeschenk bij boeken of andere aankopen.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Klein formaat, groot bereik

Zoekt u een handige en lichte manier om indruk te maken op uw klanten? Dan zijn de bladwijzers van Pixartprinting perfect, als gadget en als geschenk.

Print de perfecte bladwijzers

Dankzij de vele personaliseringsopties van Pixartprinting, kunt u bladwijzers ontwerpen die perfect aansluiten op uw activiteiten:

  1. Formaat: 5.5x21 cm, 5.5x15 cm.
  2. Afdrukstand: verticaal.
  3. Papier: u kunt het papier kiezen dat het beste past bij uw merk. Als u op zoek bent naar bladwijzers die de tand des tijds kunnen weerstaan, gebruik dan classic demimatt-mat gecoat of classic gloss-glanzend gecoat. Voor luxe bladwijzers zijn Rembrandt-Acquerello Stucco en Turner Tintoretto Gesso perfect. Of u kiest een van de vier andere papiersoorten: Extraprint Splendorgel Extra White, Underwood Woordstock Betulla, Ice White Constellation Snow Structuur of gerecycled papier.
  4. Gewicht: 300 g.
  5. Afdrukaanwijzingen: u kunt ervoor kiezen alleen de voorkant of zowel de voor- en achterkant te bedrukken. De twee kanten kunnen identiek zijn of verschillend, net wat u wenst.

Gebruikstoepassingen

Onze bladwijzers kunnen ook worden gebruikt als visitekaartjes: verras uw klanten, presenteer uw contactgegevens op originele wijze. Leg de bladwijzers naast de kassa in uw winkel en op de beurs, zodat u uw contactgegevens snel aan elke klant kunt geven. Bovendien kunt u ze gebruiken als middel om uw merk te promoten en indruk te maken op uw klanten.

Producten om te combineren met de bladwijzers

U kunt de bladwijzers combineren met onze boeken en onze agenda's. Als u meer snelle en lichte manieren zoekt om uw merk te promoten, kijk dat eens bij onze folders en flyers.