Schoonloopmatten

Schoonloopmatten in 4 formaten met rand tegen struikelgevaar. Voor gebruik binnenshuis.

Creëer gepersonaliseerde matten om klanten en medewerkers te verwelkomen

Zorg ervoor dat potentiële of bestaande klanten en medewerkers uw beursstand of kantoor makkelijk binnen stappen en zich direct thuis voelen. U kunt ze op originele wijze verwelkomen dankzij de schoonloopmat die u met uw logo, boodschap of afbeelding kunt personaliseren.

Garandeer hygiëne en veiligheid met gepersonaliseerde matten

De gepersonaliseerde schoonloopmatten hebben een rand van 100% nitrilrubber om stabiliteit te garanderen en struikelen te voorkomen. De achterkant van de mat is van hetzelfde rubber gemaakt, zodat hij stevig op de grond blijft liggen. De stof waarvan het product is gemaakt is geschikt om vuil van schoenen te borstelen en kan bovendien de voortdurende druk van doorlopende bezoekers aan. Met deze matten kunt u uw ruimtes dan ook schoon en netjes houden.

De perfecte mat voor elke gelegenheid

U kunt de matten met uw logo of boodschap personaliseren en in uw kantoor of beursstand neerleggen; overal zult u de aandacht trekken met deze bijzondere matten.

Decoreer uw ruimtes met stijl: gepersonaliseerde matten en veel meer

Nu u de ontvangst van uw klanten en medewerkers bij de ingang hebt verzorgd, kunt u zich bezighouden met de inrichting van uw ruimtes: in ons gedeelte voor huisinrichting vindt u talloze artikelen om uw kantoor en beursstand te verfraaien. Als u een originele touch aan uw ruimtes wilt geven, bekijk dan eens onze kartonnen meubels.

Waarom kiezen voor de kwaliteit van Pixartprinting?

95% van onze klanten (600.000 per jaar) zou minstens nog een keer bij ons kopen. Dat zegt Reevoo, het onafhankelijke systeem dat productbeoordelingen verzamelt. Tijdens het bestelproces kunt u, indien dit nodig is, ondersteuning krijgen: onze meertalige klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 8:00 tot 22:00 en op zaterdag van 9:00 tot 18:00.