Papieren etiketten

De papieren etiketten zijn ideaal voor een klassiek en veelzijdig product, dat voor talloze toepassingen geschikt is. Personaliseer die van u en gebruik ze om flessen, potten en dozen te laten spreken of om papieren zakjes en diverse verpakkingen te decoreren.

 • 19 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Print papieren etiketten: laat uw product eruit springen!

Print papieren etiketten om uw product direct een herkenbare uitstraling te geven. Plak ze op flessen, verpakkingen en op elk ander glad oppervlak. Papieren etiketten geven extra informatie over het product en laten tegelijkertijd de verpakking extra opvallen.

Bij Pixartprinting kunt u uw papieren etiketten personaliseren zodat ze passen bij uw merk en huisstijl. Laat uw creativiteit de loop en profiteer van de talloze opties waaruit u kunt kiezen.

Papieren etiketten met logo of eigen design creëert en bestelt u heel eenvoudig bij Pixartprinting. Hoge kwaliteit en voordelige prijzen gegarandeerd!

Creëer het perfecte papieren etiket

U kunt de etiketten helemaal afstemmen op uw wensen met de talloze personaliseringsopties van Pixartprinting. De etiketten worden geleverd op rol en zijn ook geschikt voor automatische etiketteermachines.

 1. Formaat: u kunt de grootte van de etiketten zelf kiezen, van 1x1 cm tot 30x30 cm. En u kunt kiezen uit een van de drie standaardvormen (rond, vierkant en rechthoekig) of voor de aangepaste vorm en formaat gaan - door de instructies op deze pagina te volgen.
 2. Materiaal: u kunt kiezen uit 11 verschillende soorten papier. Bijvoorbeeld: klassiek gecoat, ongecoat, Betulla vergépapier, gesatineerd papier, gecoat verwijderbaar papier, vetvrij natuurlijk papier, vetvrij vergépapier, stropapier met plantaardige vezels.
 3. Lamineren: u kunt de etiketten laten lamineren (kraswerend vernis, mat gelamineerd, glanzend gelamineerd) om ze extra te beschermen.
 4. Veredeling: laat bepaalde details extra opvallen met een metallic of 3D-effect.
 5. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º en -90º.
 6. Afstand tussen de etiketten: de minimale afstand is 0,8 cm.
 7. Binnendiameter rol: 76 mm.
 8. Verdeling in rollen: u kunt kiezen uit 4 opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 9. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.

Print papieren etiketten: diverse soorten papier

Voor uw papieren etiketten en stickers heeft Pixartprinting 10 verschillende papiersoorten ter beschikking, elk met hun eigen kenmerken. Zo vindt u altijd de papiersoort die bij uw product past.

Print papieren etiketten: lamineren of veredelen

Bescherm uw papieren etiketten zodat ze extra lang meegaan. Pixartprinting biedt de mogelijkheid uw etiketten te lamineren. Er zijn drie soorten opties:

 • Kraswerend vernis Labellife 3: beschermt tegen krassen en uv-licht.
 • Mat gelamineerd: beschermende folie met matte afwerking.
 • Glanzend gelamineerd: beschermende folie glanzende afwerking.

U kunt papieren etiketten ook veredelen. Hierbij worden bepaalde details extra uitgelicht, bijvoorbeeld door middel van 3D-lak. Ook kunt u uw afbeelding of logo een metallic effect meegeven in zilver- of goudkleur.

Ontwerp uw papieren etiketten online

Bestel uw papieren etiketten in een paar klikken. Download van de productpagina het handige template van onze vormgevers. Zo kunt u uw drukbestand correct instellen voor een optimaal resultaat: professionele papieren etiketten.

Heeft u nog geen ontwerp? Maak het dan eenvoudig op onze website met de online editor Designer. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de ontwerpdiensten van Pixartprinting.

Papieren etiketten bestellen

Bij Pixartprinting is papieren etiketten bestellen heel eenvoudig. Selecteer de gewenste opties, download het template en controleer uw drukbestand (of gebruik Designer om uw eigen ontwerp te maken), en rond uw bestelling af. Bij Pixartprinting bent u zeker van razendsnelle levering en voordelige prijzen.

Papieren etiketten en verpakkingen

Onze papieren etiketten zijn geschikt voor elk soort oppervlak en zijn goed te combineren met verpakkingen zoals onze dozen met magneetsluiting, en met onze voedselverpakkingen.

Voor snacks, koekjes, snoep of andere verpakte etenswaren zijn er ook personaliseerbare kartonnen zakjes. Let op: deze zakjes zijn niet geschikt voor direct contact met etenswaren maar moeten worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld een transparante verpakking.