Veredeld gebonden

Kies veredeld gebonden om bepaalde details van uw catalogus te laten schitteren. U kunt kiezen uit vier verschillende formaten en drie soorten veredeling: goud, zilver en 3D. Met de lak kunt u details van afbeeldingen of tekst laten schitteren, waardoor ze direct in het oog springen. Ze zijn ideaal voor elegante bedrijfsprofielen, fraaie catalogi en stijlvolle redactionele projecten.

  • Met laminering
  • Diverse papiersoorten
  • Gelijmd gebonden

Drukwerk veredelen: geef uw catalogus of magazine een luxe omslag

Een gelijmd gebonden catalogus is een uitstekend middel om uw klanten over uw producten en diensten te vertellen. Laat uw drukwerk veredelen voor een uniek product met een luxe uitstraling. Ideaal voor professionele bedrijfsprofielen, catalogi en stijlvolle redactionele projecten.

Pixartprinting biedt verschillende veredelingstechnieken. Door uw catalogus of magazine te veredelen geeft u het drukwerk een elegante touch die exclusiviteit en kwaliteit uitstraalt. Bovendien zorgt veredeling voor een extra beschermlaagje. Kies voor goudkleurige of zilverkleurige laminering of 3D-lak en laat details van de omslag schitteren.

Drukwerk veredelen en personaliseren

Om een veredelde uitgave te creëren die aan al uw wensen voldoet en uw merk optimaal presenteert, kunt u uit een aantal opties kiezen:

  • Formaat: er zijn vier standaardformaten verkrijgbaar (A4, A5, 16,5x24 en 21x21).
  • Afdrukstand: kies hoe u uw catalogus wilt printen: horizontaal of verticaal.
  • Papier: van klassiek tot deluxe papier - er zijn zes verschillende papiersoorten waarmee u allerlei catalogi kunt creëren die uw merk zo goed mogelijk presenteren.
  • Gewicht: elke papiersoort heeft een eigen gewicht, dat bijdraagt aan de presentatie van het product. Kies het papier dat het best bij uw project past.
  • Voor veredelde gelijmd gebonden uitgaven kunt u ook het gewicht van de omslag kiezen: gecoat Classic demimatt of gecoat Classic gloss, beide 300 g en gelamineerd.
  • Laminering: de omslag kan ook met een mat of soft touch-laagje gelamineerd worden. Beide bieden bescherming en duurzaamheid. De soft touch-laminering zorgt ervoor dat het product zacht aanvoelt.
  • Veredeling: met veredeling kunt u bepaalde details van de afbeelding accentueren. Kies uit 3D-lak (een transparante, dikke laag met voelbaar reliëfeffect), goud- of zilverkleurige laminering.

Drukwerk veredelen: luxe catalogi

Veredeld drukwerk is ideaal voor stijlvolle magazines en catalogi voor luxeproducten in allerlei verschillende sectoren, van uiterlijke verzorging tot interieurdesign. Drukwerk veredelen is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld catalogi van tentoonstellingen en voor professionele bedrijfsprofielen. Veredelde uitgaven zijn een uitstekend instrument om uw bedrijf of collectie op succesvolle wijze te presenteren op beurzen en evenementen.

Veredeld gebonden en andere bindwijzen

Benieuwd naar andere bindwijzen voor boeken, catalogi, tijdschriften en magazines? Pixartprinting biedt verschillende bindwijzen, waaronder Gelijmd gebonden en Genaaid gebonden. Wilt u meer weten over de verschillende papiersoorten om te kunnen bepalen welke het beste bij uw project past? Bestel dan het Monsterpakket Papiersoorten, zodat u alle papiersoorten en de verschillende afwerkingen van dichtbij kunt bekijken.