Zakkalenders

Om uw dagen altijd binnen handbereik te hebben, bieden wij een compacte en handige kalender die u altijd mee kunt nemen: de gepersonaliseerde zakkalenders, een hulpmiddel dat in uw portemonnee past of dat u op de balie in uw winkel kunt leggen voor uw klanten.

  • 2 formaten
  • veredeling mogelijk

Gepersonaliseerde zakkalenders

Het ruime assortiment van Pixartprinting biedt een uniek product om uw tijd in te delen: de gepersonaliseerde zakkalender. Om 2024 altijd bij de hand te hebben, hebben we een compacte en handige kalender voor u, die u altijd mee kunt nemen. Met onze gepersonaliseerde zakkalenders brengt u uw boodschap en bedrijfsactiviteiten doeltreffend onder de aandacht.

Hoe kunt u ze personaliseren?

Onze gepersonaliseerde zakkalenders worden gedrukt op mat gecoat demimatt papier, een papiersoort met extra helderheid en gesatineerd oppervlak. Het papier is houtvrij, gaat lang mee en geeft uw hoge kwaliteit afbeeldingen en teksten haarscherp weer.

In de bestelfase kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • Formaat: kies het standaardmodel (8,5x5,5 cm) of het opvouwbare model (17x5,5 cm) voor twee keer zoveel oppervlak om uw boodschap op te drukken.
  • Hoeken: Pixartprinting geeft u de mogelijkheid om uw zakkalenders een origineel tintje te geven door de hoeken vierkant of rond bij te snijden.
  • Laminering: kies of u de kalender wel of niet wilt lamineren ter bescherming tegen krassen en slijtage.
  • Veredeling: u kunt kiezen uit drie opties: 3D-lak, goudkleurige laminering of zilverkleuring laminering. De eerste is een dikke lak die wordt aangebracht op door u aangegeven delen van het ontwerp. De goud- en zilverkleurige laminering wordt warmgelijmd op door u aangegeven delen van het materiaal.
  • Ontwerp: u kunt kiezen uit twee soorten lay-out.
  • Versie: Italiaans of Engels.

Dankzij deze opties kunt u uw gepersonaliseerde zakkalenders echt uniek maken.

Gebruikstoepassingen

Druk gepersonaliseerde zakkalenders en gebruik ze bij talloze gelegenheden: ze kunnen dienstdoen als kleine bladwijzer die u altijd bij de hand heeft, of als geheugensteuntje op uw bureau of in uw tas. Als elk oppervlak een kans biedt om uw merk te promoten, dan zijn ook de zakkalenders een onmisbaar instrument om uw bedrijf bekendheid te geven, zelfs op maar een paar centimeter. Ze kunnen op een evenement of een beurs als gadget uitgedeeld worden aan de bezoekers, zodat zij meteen uw contactgegevens hebben. Of doe de kalenders als extraatje cadeau bij bestellingen en aankopen.

Aanverwante producten

De gepersonaliseerde zakkalenders zijn slechts een van de vele producten van Pixartprinting waarmee u uw tijd kunt indelen. Ontdek ons ruime assortiment kalenders: van bureaukalenders tot planners, van wandkalenders tot bladwijzers. En combineer uw gepersonaliseerde zakkalenders met een ruim aanbod aan materialen voor uw communicatie. Ontdek bijvoorbeeld onze visitekaartjes: we hebben talloze formaten om aan alle wensen te voldoen en uw persoonlijkheid en de creativiteit van uw bedrijf te benadrukken.