Balpennen

Van klassieke balpennen tot personaliseerbare, prestigieuze Waterman- en Parkerpennen: kies uit een groot aanbod de pen die bij uw merk past.

Uw merk op een essentieel voorwerp: pennen gepersonaliseerd met uw logo

Er is geen beter relatiegeschenk dan een nuttig en praktisch voorwerp: uw klanten, medewerkers en zakenrelaties zullen uw pennen binnen handbereik hebben en ze gebruiken om documenten te ondertekenen, aantekeningen te maken en afspraken te noteren. Altijd met uw logo in het zicht.

U kunt kiezen uit 12 modellen van 4 verschillende materialen: elk met unieke kenmerken, waarover we hieronder meer vertellen.

Bedruk plastic balpennen

U heeft een ruime keuze uit wel 6 modellen gepersonaliseerde balpennen. Dit materiaal is de ideale optie als u grote hoeveelheden wilt bestellen.

 1. Balpen Bic: u heeft keus uit twee schrijfkleuren (zwart of blauw) als en maar liefst 12 productkleuren. U kunt een gedeelte op de houder van de pen (40x20 mm) personaliseren met één- of tweekleurige zeefdruk of een deel van de dop (39,9x9 mm) met eenkleurige zeefdruk.
 2. Vierkleurenbalpen Bic: verkrijgbaar in 3 kleuren, met zowel de schrijfkleuren zwart, blauw, rood als groen. U kunt uw logo op de houder van de pen (43x30 mm) aanbrengen met één- of tweekleurige zeefdruk.
 3. Balpen Nash: dit product is verkrijgbaar in 10 kleuren en met zwarte schrijfkleur. De houder kan gepersonaliseerd worden middels tampondruk met 1 of 2 kleuren (60x6 mm) of digitale vierkleurendruk (60x8 mm).
 4. Balpen London: er zijn 4 personalisatieopties. Voor de houder van de pen zijn er de één of tweekleurige tampondruk (60x7 mm) en digitale vierkleurendruk (60x5 mm); dezelfde druktechnieken zijn ook op de dop mogelijk, respectievelijk met afmetingen van 20x6 mm en 20x4 mm. De schrijfkleur is zwart en er zijn 6 productkleuren verkrijgbaar.
 5. Balpen York: ook voor dit product kunt u uw logo op 4 wijzen aanbrengen. Voor zowel de tampondruk met 1 of 2 kleuren als de digitale vierkleurendruk is er een gedeelte van 60x5 mm op de houder en 30x5 mm op het bovenste deel van de pen. Deze pen is in 5 kleuren verkrijgbaar en de schrijfkleur is zwart.
 6. Balpen Jotter Parker: deze pen heeft een zwarte schrijfkleur, is afgewerkt met staal en verkrijgbaar in 4 kleuren. Er zijn 3 verschillende personalisatieopties. Met de tampondruk met 1 of 2 kleuren kunt u uw logo op het bovenste deel van de pen (30x6 mm) en op de houder (45x6 mm) aanbrengen. Op het bovenste deel van de pen is ook lasergravure mogelijk, met dezelfde afmetingen. Ten slotte kunt u ook het doosje personaliseren met zeefdruk met 1 of 2 kleuren (60x40 mm).

Gepersonaliseerde aluminium balpennen

We hebben 3 aluminium balpennen in ons assortiment. Deze bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 1. Balpen Bling: deze pen schrijft met zwarte inkt, is behalve van aluminium ook van ABS-kunststof vervaardigd en is in 13 kleuren verkrijgbaar. De houder kan gepersonaliseerd worden met tampondruk met 1 of 2 kleuren, op een gedeelte van 55x7 mm.
 2. Balpen Cork: u kunt uw logo d.m.v. lasergravure op de houder van de pen (70x5 mm) laten aanbrengen. De pen is in 8 kleuren verkrijgbaar en heeft een zwarte schrijfkleur.
 3. Balpen Hawk: verkrijgbaar in 6 kleuren, schrijft met zwarte inkt. U kunt de houder van de pen op twee verschillende wijzen personaliseren: middels tampondruk met 1 of 2 kleuren (70x5 mm) of lasergravure (80x5 mm).

Metalen en stalen pennen met uw logo

Ten slotte presenteren we nog onze drie metalen en stalen pennen. Als u uw zakenrelaties een kwaliteitspen wilt geven die lang meegaat, dan is dit het ideale product voor u.

 1. Balpen Jotter Bond Street Parker: deze metalen pen schrijft met blauwe inkt en is verkrijgbaar in zwart. Voor de personalisatie heeft u diverse opties. Op het bovenste deel van de pen kunt u uw merk middels tampondruk met 1 of 2 kleuren of met lasergravure aanbrengen, op een gedeelte van 30x6 mm. Dezelfde druktechnieken zijn ook mogelijk voor de houder van de pen, op een gedeelte van 45x6 mm.
 2. Balpen Hemisphere Waterman: er zijn maar liefst 6 personalisatieopties voor deze stalen pen, die in 2 kleuren verkrijgbaar is en met blauwe inkt schrijft. U kunt uw logo op de houder van de pen (45x5 mm) aanbrengen middels tampondruk met 1 of 2 kleuren en lasergravure; dezelfde druktechnieken zijn beschikbaar voor het bovenste deel van de pen, op een gedeelte van 35x5 mm. De dop kan met lasergravure worden gepersonaliseerd (5x5 mm). Ten slotte is het ook mogelijk het doosje met één- of tweekleurige zeefdruk te personaliseren, op een gedeelte van 120x15 mm.
 3. Balpen Graduate Waterman: deze stalen pen schrijft met blauwe inkt en is verkrijgbaar in zilver. U kunt het bovenste deel van de pen (40x6 mm), de houder (45x6 mm) of de dop (3x3 mm) met lasergravure personaliseren.

Andere ideeën voor gadgets: pennen en veel meer

Als u klanten, medewerkers en zakenrelaties andere nuttige artikelen voor hun werk cadeau wilt doen, bekijk dan ons gedeelte met gepersonaliseerde kantoorgadgets.