Affiches

Affiches zijn de perfecte manier om uw producten en evenementen opvallend aan te kondigen. Bevestig ze aan de muren van winkels, cafés en wat voor vlak oppervlak dan ook, en maak reclame voor een film, concert, de lancering van een nieuwe dienst of de opening van uw winkel. Uw boodschap valt gegarandeerd op met de affiches van verschillende formaten en papiersoorten.

Posters drukken: promotie voor evenement of product

Posters drukken is het middel bij uitstek om uw boodschap over te brengen en bezoekers te trekken. Of het nu gaat om de promotie van een evenement, de opening van een winkel of reclame voor een nieuw product. Een opvallende poster is een van de meest effectieve en budgetvriendelijke vormen van communicatie. En bij Pixartprinting heeft u altijd drukwerk van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Laat uw posters drukken en geef uw projecten de exposure die ze verdienen!

Posters drukken in elk formaat en uitvoering

Voor het professioneel afdrukken van posters moet u bij Pixartprinting zijn. Dankzij de talloze opties kunt u uw poster helemaal aan uw wensen aanpassen. Ontwerp uw eigen poster op basis van het doel, uw budget en de huisstijl van het bedrijf.

U kunt kiezen uit 3 formaten: A4, A3 en A2. Liever een ander formaat? Vul dan de gewenste afmetingen in. Voor het printen van uw poster hebben we de keuze uit talloze papiersoorten. Natuurlijk zijn er de standaardopties zoals Klassiek Usomano standaard wit papier, Classic demimatt mat gecoat en Classic Gloss glanzend gecoat. Voor wie iets bijzonders in gedachten heeft, hebben we verschillende premium opties waaronder:

  • Mohawk Superfine soft white structuurpapier. Elegant ivoorkleurig papier dat fijn aanvoelt. Geschikt voor onder meer luxe catalogi, uitnodigingen, belangrijke documenten.
  • Underwood Woodstock betulla. Ivoorkleurig papier met een oppervlak met lichte chromatische onregelmatigheden. Een aanrader voor projecten die ambachtelijkheid, vintage of traditie moeten uitstralen.
  • Parelmoerpapier. Dit papier heeft een satijnachtig oppervlak, die de kleuren en details van foto’s en afbeeldingen nog beter doet uitkomen.

Onze geavanceerde printtechnologie staat garant voor een onberispelijke kwaliteit en een professionele uitstraling.

Affiches drukken bij Pixartprinting

Affiches drukken bij Pixartprinting doet u in een paar klikken: upload uw drukbestand op het bestelformulier, kies de uitvoering en het formaat en ontvang de posters razendsnel thuis. In elke gewenste oplage, al vanaf 50 exemplaren.

Op de productpagina vindt u een handig template, met daarin de instructies van onze vormgevers voor het correct instellen van het drukbestand voor uw affiche, voor een optimaal drukresultaat.

U kunt op deze pagina ook online uw affiche ontwerpen. Gebruik daarvoor onze online editor Designer. Met Designer ontwerpt u eenvoudig uw eigen posters en laat u ze direct afdrukken.

Hulp nodig met het ontwerp van uw affiche? Onze vormgevers helpen u graag met het design van uw nieuwe posters. Zij kunnen uw drukbestand controleren corrigeren of een nieuwe ontwerp maken, net wat u wilt.

Succesvolle posters drukken: handige tips

Hoe maak ik een doeltreffende poster? Lees hieronder onze tips over waar een goede poster aan moet voldoen.

  • Maak slim gebruik van het volledige oppervlak van de poster. Een reclameposter biedt u alle ruimte voor uw boodschap. Zorg ervoor dat alle cruciale informatie erop staat, zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen.
  • Kies de juiste afbeelding. De afbeelding speelt de hoofdrol op uw poster en kan echt het verschil maken. Kies een effectieve afbeelding, op basis van uw doelgroep.
  • Breng structuur aan in de informatie. Afbeeldingen, tekst, vormen, logo’s: op een poster heeft elk element zijn eigen plek. Houd altijd het doel van de poster in gedachten. Wat is de belangrijkste boodschap? Wat moet de lezer onthouden?
  • Voeg logo’s toe. Organiseert u een evenement? Voeg dan altijd namen en logo’s van de organisatoren toe. Dat wekt vertrouwen.
  • Kies een duidelijk lettertype. Leesbaarheid is prioriteit nummer 1 bij het ontwerp van een poster. Een lezer besteedt maar enkele seconden aan het bekijken van de poster. Dat moet genoeg zijn om de belangrijkste boodschap over te brengen.

Leaflets en flyers

Posters worden gewoonlijk samen met andere communicatiemiddelen ingezet. Kijk ook naar onze vele mogelijkheden en concurrerende prijzen voor leaflets en flyers.