Gecacheerde visitekaartjes

De gecacheerde visitekaartjes bestaan uit twee lagen wit papier met ertussen een dubbele laag gekleurd karton. Ideaal voor wie waarde hecht aan de kleinste details. Ze zijn verkrijgbaar in traditioneel of vierkant formaat, in vijf kleuren aan de binnenkant en met vierkleurendruk: blind- of warmdruk.

Extra dikke visitekaartjes

Luxe visitekaartjes die indruk maken

Met een extra dik visitekaartje geef je een boodschap af die indruk maakt. Het heeft de dikte en het solide gevoel van een creditcard en dezelfde onverslijtbaarheid. Een originele manier om je te onderscheiden en bijzonder geschikt om uit te delen op bijeenkomsten en evenementen.

700 gr visitekaartjes van 4 lagen papier

Onze extra dikke visitekaartjes zijn opgebouwd uit 4 lagen:

  • Voorzijde van normale kwaliteit bedrukbaar papier 140 gr
  • Eerste laag gekleurd zwaar papier 210 gr
  • Tweede laag gekleurd zwaar papier 210 gr
  • Achterzijde van normale kwaliteit bedrukbaar papier 140 gr

Door het totale gramgewicht van 700 gr en de zichtbare kleurlagen hebben extra dikke visitekaartjes een luxe en exclusieve uitstraling.

Formaten en afwerking

  • Extra dikke visitekaartjes kunt u bij Pixaertprinting bestellen in 2 formaten: 8,5x5,5 cm en 5,5x5,5 cm. Ze worden naar keuze afgewerkt met of zonder ronde hoeken.
  • De binnenlagen van zwaar papier zijn leverbaar in 5 kleuren: zwart, rood, blauw, geel en groen.
  • Een verdere mogelijkheid om uw visitekaartjes een unieke, persoonlijke uitstraling te geven, bieden we door de keuze uit verschillende druktechnieken: droogdruk, warme druk en 4-kleurendruk.

Extra dikke visitekaartjes bestelt u eenvoudig online

Pixartprinting maakt online bestellen makkelijk en vertrouwd. U kunt uw bestand eenvoudig uploaden en met een handige template zien welke ontwerpen in de praktijk het best voldoen. Voor de zekerheid checken we gratis uw bestand.

Aantallen en levertijd

Net als al onze andere visitekaartjes, kunt u uw extra dikke visitekaartjes bestellen in elke gewenste hoeveelheid, van 50 tot 150.000 stuks. Onze standaard levertijd is 7 werkdagen, maar als u ons laat weten dat het haast heeft, bezorgen wij uw visitekaartjes binnen 3 werkdagen.

Kwaliteit voor een concurrerende prijs

Pixartprinting is een van de grootste online drukkers en heeft een voortrekkersrol gespeeld in het perfectioneren van deze vorm van dienstverlening. Dankzij de grote hoeveelheden die wij dagelijks drukken voor klanten in heel Europa en onze investeringen in de meest geavanceerde technologie, kunnen we een prijs/kwaliteit verhouding garanderen die weinig andere drukkers weten te evenaren.

Andere bijzondere visitekaartjes

Andere voorbeelden van exclusieve en opvallende visitekaartjes zijn onze vierkante visitekaartjes en onzeplastic visitekaartjes. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor traditionele visitekaartjes in verschillende papiersoorten, formaten en afwerkingen.