Dubbelzijdige banners

De dubbelzijdige banners bestaan uit meerdere lagen: een blockout banner binnenin bekleed met twee pvc banners. De donkere kern laat geen licht door, waardoor de afdruk niet doorschijnt. Daarom kunnen de beide zijden van de banner gepersonaliseerd worden en is er dus meer dan voldoende ruimte voor uw boodschap. Ideaal voor reclameboodschappen langs wegen, die aan beide zijden gezien worden.

  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Optionele verstevigde rand
  • Ook met spleetopening

Banner bedrukken voor en achterkant

 

Banner voor beurzen en tentoonstellingen

De portable banners van Pixartprinting zijn ideaal voor (vak)beurzen, tentoonstellingen, evenementen en winkelcentra. Licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, maar een aanwezigheid waar niemand omheen kan als ze eenmaal staan opgesteld. We maken banners in een groot aantal uitvoeringen en formaten. Een van de meest populaire is de dubbelzijdige banner, voorzien van een speciaal bannermateriaal dat tweezijdige bedrukking mogelijk maakt.

 

Banners van topkwaliteit

Voor onze banners gebruiken we ECO-flat, een sterk, halfstijf PVC/PET materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Onze geavanceerde DURST P-10 printers staan garant voor een briljante drukkwaliteit, met sprekende kleuren die ook bij gebruik buiten mooi blijven. De sterke materialen en doordachte constructie zijn berekend op frequent gebruik.

 

Dubbelzijdige banners : een slimme innovatie

Moesten voorheen voor een dubbelzijdige presentatie met twee banners worden gebruikt, met de dubbelzijdige banner biedt Pixartprinting een voordelig alternatief. Door de zwarte tussenlaag is het materiaal absoluut ondoorschijnend, zelfs in het felste buitenlicht.

 

Maatwerk voor de perfecte reclamedrager

De grote keus aan portable banners bij Pixartprinting biedt u een passend product voor elke gelegenheid. De banners zijn volledig naar wens te bedrukken en de combinatie van druktechnologie en materiaalkwaliteit garandeert een subliem drukresultaat en een exacte weergave van uw huisstijl.

 

Eenvoudig online bestellen

Bij Pixartprinting werken we voor zo’n 80.000 klanten in heel Europa. Als een van de grootste online drukkers, hebben we belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van deze vorm van dienstverlening. Ons bestelproces is door de jaren heen geperfectioneerd om u het grootst mogelijke gemak en zekerheid te bieden.

 

Op ons bestelformulier kunt u uw specificaties aangeven en met behulp van een handige template uw drukbestand uploaden. Alle informatie wordt real-time geupdate, waardoor u op elk moment inzicht hebt in de voortgang. Indien gewenst, controleert een van onze ontwerpers uw bestand om zeker te zijn dat alle benodigde gegevens correct zijn ingevoerd.

 

Snelle levering voor een concurrerende prijs

Door de grote aantallen banners die wij dagelijks drukken en dankzij onze hoogwaardige printtechnologie kunnen wij een snelle levering garanderen en een prijs/kwaliteit verhouding waar weinig andere drukkers aan kunnen tippen.

 

Onze andere banners

Naast onze uitgebreide range staande banners, vindt u bij Pixartprinting ook displays van andere materialen. Kijk bijvoorbeeld naar onze POS displays, of onze golfkartonnen tafeldisplays en folderrekken.