Stoffen tassen

Katoenen of nonwoven tassen, verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en modellen. Ideaal om evenementen of merken te promoten en als gadget om uit te delen. Afdruk op voor-/achterkant, ook verschillend, tot 2 kleuren voor nonwoven en tot 3 kleuren voor katoen. Kies uw favoriete kleur en model en bedruk ze zoals u wilt!

Stoffen tassen - Pixartprinting

Gepersonaliseerde stoffen tassen

De gepersonaliseerde stoffen tassen zijn een doeltreffende en voordelige manier om je onderneming, product of merk te promoten en een breed publiek te bereiken. Het aanbod van stoffen tassen van Pixartprinting omvat 4 soorten producten van katoen of nonwoven om aan alle wensen tegemoet te komen. Personaliseerbaar met je logo of afbeelding op één of beide kanten in zeefdruk van hoge kwaliteit, met keuze uit 12 kleuren.
 

Draagtassen met gestanste handgrepen

Deze tas heeft een eenvoudig en lineair design en is de kleinste en voordeligste in de categorie. Dankzij de geringe afmetingen (30x37cm) is de tas compact en praktisch, ideaal voor de distributie van klein promotiemateriaal, zoals flyers, brochures en kleine gadgets. Deze milieuvriendelijke en herbruikbare tassen zijn gemaakt van nonwoven, hebben gestanste handgrepen en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en taupe.
 

Draagtassen met of zonder vouwbare zijkanten

De klassieke congrestassen, ideaal voor de detailhandel, beurzen en evenementen. Licht, milieuvriendelijk en herbruikbaar, verkrijgbaar in 100% katoen van 135gr of nonwoven van 100gr, plat of met vouwbare zijkanten voor meer inhoud. 4 formaten voor elke wens en 6 schitterende kleuren naar keuze, bedrukbaar aan beide zijden om evenementen te promoten met maximale zichtbaarheid.
 

Gelamineerde tassen

Voor de gelamineerde tassen is aan de klassieke nonwoven draagtas een matte laminering toegevoegd, waardoor ze steviger zijn en er eleganter uitzien, doch voor een voordelige prijs. Ze zijn licht, wasbaar en stevig, verkrijgbaar in het formaat 45x35cm (plus 15cm vouwbare zijkanten), ideaal voor boeken en promotiemateriaal. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en taupe.
 

Tassen met ritssluiting

Nonwoven tassen met ritssluiting voor een betere bescherming van de inhoud, recyclebaar en herbruikbaar. Ruim en met lange handgrepen om over de schouder te dragen, verkrijgbaar in het formaat 45x35cm met vouwbare zijkanten.