Tassen met ritssluiting

Nonwoven tassen met rits, hengsels en vouwbare zijkanten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en in één formaat. Afdruk op voor-/achterkant, ook verschillend, in maximaal twee kleuren.

Tas met ritssluiting - Pixartprinting

Gepersonaliseerde nonwoven tassen met rits

De nonwoven shopping bags vormen een uitstekend en voordelig alternatief voor de wat duurdere katoenen tassen om je merk of bedrijf te promoten. Nonwoven is een recyclebaar materiaal dat net zo stevig is als katoen, maar iets beter betaalbaar, waardoor het aantrekkelijk is voor grote hoeveelheden voor beurzen en promotie-evenementen.
 

Het is het ruimste product in het assortiment stoffen tassen van Pixartprinting, met afmetingen van 45x35cm en vouwbare zijkanten van 15cm, lange hengsels en een handige ritssluiting.

Ze zijn herbruikbaar voor boodschappen en om documenten, boeken, laptops en andere gadgets te vervoeren. Verkrijgbaar in 3 populaire kleuren (zwart, wit en taupe) met je eigen logo of afbeelding op één of beide kanten in zeefdruk in één van de 12 beschikbare kleuren.
 

Creëer ze zelf of ontdek de andere nonwoven tassen van Pixartprinting: eenvoudig met gestanst handvat of gelamineerd voor een meer elegante look.