Vloerstickers

Vloerstickers zijn de ideale oplossing voor bewegwijzering in uw bedrijf, op beurzen, in musea, kantoren en winkels. Het materiaal Safeway is bestand tegen water en schoonmaakproducten en biedt wrijving bij contact.

  • Antislip
  • Vierkant of in vorm gesneden

Laat u leiden door onze vloerstickers

Bent u ooit verdwaald in een groot gebouw of heeft u zich wel eens verloren gevoeld in een stad waar u een evenement wilde bezoeken? Onze vloerstickers zijn de perfecte manier om dit te voorkomen.

Dit zijn witte monomeer beloopbare stickers met doorzichtige gegauffeerde antislip vinyl beschermfolie.

Als het regent of nat is buiten, zorgt het vinyl ervoor dat de mensen niet uitglijden over de stickers. En dat niet alleen, het vinyl is bestand tegen schoonmaakproducten, waardoor de afdrukkwaliteit gegarandeerd blijft. De stickers hebben een sterke kleefkracht, zodat u ze op elk oppervlak kunt plakken, van glas tot pvc.

U kunt zelf het formaat kiezen en een vierhoekige of op maat gesneden sticker bestellen. Bovendien kunt u de leverdatum kiezen die het best aan uw behoeften voldoet en hoeft u alleen nog maar op uw bestelling te wachten.

Wegbewijzering op de vloer

Wanneer kunt u uw vloerstickers gebruiken? Altijd. Bijvoorbeeld in een groot bedrijf of een privékliniek, waar u de verschillende afdelingen aan kunt geven met gekleurde aanwijzingen. Maar ook in grote winkelcentra, op stations of vliegvelden kunt u met de stickers de weg wijzen naar kaartverkooppunten, vertrek- of aankomsthallen. En tot slot zijn onze vloerstickers perfect voor evenementen en exposities, zodat u de route kunt aangeven. Buiten gaan ze wat minder lang mee, maar ze zijn hoe dan ook duurzaam. Gebruik ze bijvoorbeeld bij evenementen die door de stad verspreid zijn, wanneer het handig is om te weten hoe je snel van het ene punt naar het andere komt.

Aanverwante producten

Onze vloerstickers zijn slechts een van onze talloze producten die u kunt gebruiken voor het inrichten van een expositie of het organiseren van een evenement. Binnen kunt u bijvoorbeeld banners en rolbanners gebruiken om uw boodschap te verkondigen. Ze zijn verkrijgbaar in talloze modellen en formaten en perfect voor elke gelegenheid. Buiten kunt u weer uw evenement gebruiken met onze beachvlaggen. Dankzij hun verzwaarbare voet zijn ze duurzaam en stevig, zelfs bij wind en regen. Zo trekt u zeker de aandacht van de voorbijgangers.