Plakletters

De plakletters zijn ideaal voor uw aanwijsborden binnen of om de ramen van kantoren of winkels te versieren. De plakletters zijn zowel eenvoudig aan te brengen als te verwijderen en zijn verkrijgbaar in twee configuraties en talloze kleuren en formaten. Van de naam van uw winkel, tot menu's, tot de bijschriften van werken, de toepassingen zijn eindeloos.

Voorgespatieerde belettering - stickers

Altijd een perfect resultaat met voorgespatieerde belettering.

Belettering aanbrengen met losse letters is altijd een lastig karwei. Als de afstand tussen de letters en andere elementen, zoals het logo, niet precies goed is, krijg je een lelijk en amateuristisch effect. De oplossing zijn kant-en-klare stickervellen, waarop de letters met computergestuurde plotters zijn uitgesneden en voorgespatieerd.

Bij Pixartprinting kunt u uw voorgespatieerde belettering volledig op maat laten drukken. U hebt de keuze uit 4 printformaten, van 25 x 35 tot 70 x 100 cm en een groot aantal PVC kleuren. De geavanceerde printapparatuur garandeert een briljante drukkwaliteit die exact aan de door u opgegeven kleurspecificaties voldoet. Voorgespatieerde stickers zijn ideaal voor het zelf beletteren van auto’s, winkelruiten en muren