Etiketten voor cosmetica

De etiketten voor cosmetica en verzorgingsproducten worden gedrukt op vochtbestendige materialen met een hoge kleefkracht. Alle materialen garanderen dat uw etiket lang meegaat en het ontwerp mooi blijft, zelfs bij contact met water en vloeistoffen.

 • Laminering mogelijk
 • Standaard of gepersonaliseerd formaat
 • Ook kleine hoeveelheden

Versier uw producten met stijl

Wilt u uw schoonheidsproducten stijlvol promoten? Met onze etiketten voor cosmetica en verzorgingsproducten trekt u meteen de aandacht van uw klanten.

U kunt de hoeveelheid stickers printen die u wenst: Pixartprinting levert ze snel en voordelig.

De perfecte etiketten voor uw producten

Laat uw creativiteit de vrije loop. Bij Pixartprinting kunt uw perfecte gepersonaliseerde etiketten voor cosmetica en verzorgingsproducten printen.

 1. Formaat: u kunt de grootte kiezen die u wenst, van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm. Er zijn drie voorgedefinieerde vormen beschikbaar (rond, vierkant en rechthoekig). Als u uw etiket nog verder wilt personaliseren, kunt u kiezen voor een gepersonaliseerd formaat en snijvorm en de perfecte vorm creëren, door de instructies op deze pagina te volgen.
 2. Materiaal: u kunt kiezen uit tien verschillende materialen, waarvan twee het meest geschikt zijn voor cosmetica en verzorgingsproducten. Dankzij de beschermingslaag is het vetvrije vergépapier perfect bestand tegen vlekken van olie en plantaardige vetten. Daarom is het bijzonder geschikt voor gebruik in de Health & Beauty branche. Als u liever glanzendere etiketten heeft, kies dan polypropyleen deluxe zilver. Verder kunt u kiezen uit polypropyleen deluxe wit, polypropyleen deluxe transparant, natuurlijk wit papier, klassiek ongecoat, klassiek gecoat, zwart in de massa gekleurd papier, betulla vergépapier en gesatineerd vergépapier.
 3. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º of -90º.
 4. Afstand tussen de etiketten: er moet minimaal 0,4 cm tussen de etiketten zitten.
 5. Binnendiameter rol: 76 mm.
 6. Verdeling in rollen: u kunt de etiketten op vier manieren verdelen. Op een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
 8. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Producten om te combineren met de etiketten voor cosmetica en verzorgingsproducten

Om uw producten te verpakken, biedt Pixartprinting een ruim assortiment verpakkingen. Als u reclame wilt maken voor uw producten, kijk dan eens bij onze flyers en visitekaartjes.