Beurswanden

Aluminium buis, diameter 3 cm.
Eenvoudige montage dankzij de klikkoppelingen op elk buisdeel.

Uw merk voor het oog van iedereen

Om overal op te vallen heeft u een product nodig dat de aandacht trekt en dat tegelijkertijd eenvoudig in gebruik is. Onze beurswanden vormen de ideale oplossing. Dankzij hun grote afmetingen (240x230 cm) zijn ze goed zichtbaar voor iedereen, ook op drukke plaatsen. Dankzij de steunen, die slechts 40 cm breed zijn, kunt u de beurswanden overal plaatsen zonder te veel ruimte in te nemen.

Het doek waarop uw afbeelding wordt afgedrukt is van 100% kreukvrij polyester. U kunt het overal plaatsen, zowel buiten (waar het tot 2 jaar meegaat) als binnen. De afdruk wordt vervaardigd met sublimatie-inkt in 6 kleuren, met een resolutie van 720x720 dpi. Het frame is van aluminium en heeft een diameter van 3 cm. Alle buizen zijn voorzien van klikkoppelingen, waardoor het frame eenvoudig te monteren is.

Neem uw beurswanden overal mee naartoe

Met dit praktische artikel kunt u overal uw reclameboodschappen tonen. U zult altijd goed zichtbaar zijn, ook op drukke evenementen en tussen vele concurrerende stands. Omdat het doek van polyester is gemaakt, kan het zowel binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld op overdekte beurzen, als buiten, zoals op evenementen die u sponsort.

Dankzij het eenvoudige montagesysteem kunt u snel van doek wisselen. Als u al het frame heeft, kunt u ook alleen het doek bestellen.

Wees altijd het middelpunt van de aandacht

Behalve de beurswanden met hun grote reclamepotentieel, hebben we ook andere producten om uw presentatie tot in de puntjes te verzorgen. In onze categorie displays vindt u onder andere gazebo's waaronder u uw stand kunt opzetten, en producten om deze in te richten, zoals de beursbalies.