Pasjes van pvc

Pasjes van stevige kunststof, verkrijgbaar in diverse modellen naargelang de toepassing en met talloze personaliseringsmogelijkheden.

Online pasjes van pvc drukken

Klantenkaarten van pvc: gemaakt om lang mee te gaan

De laatste jaren zijn geplastificeerde pasjes onmisbaar geworden in ons dagelijks leven, we gebruiken ze zowel privé als zakelijk.

Met online drukwerk van Pixartprinting zit u er nooit naast

Dankzij onze decennialange ervaring in de online drukwerksector met verschillende materialen, waaronder pvc, kunnen wij u hoogwaardige diensten garanderen met snelle levering en tegen lage kosten.

Pasjes van pvc: een ruime keus aan producten en voor ieder wat wils

We hebben ons aanbod van geplastificeerde pasjes en klantenkaarten zo ontwikkeld dat er een passende oplossing is voor elke situatie. Van klantenkaarten voor handelsactiviteiten en promotie tot bedrijfsbadges en gepersonaliseerde pasjes. De pasjes zijn beschikbaar in de eenvoudige versie of in de luxury versie met 3D-lak of met goud- of zilverkleurige laminering. U kunt een magneetstrip toevoegen, ideaal voor bankpasjes of voor toegangs- of identificatiekaarten, of een scratch off-laag om een code te verbergen.

Formaten

Alle onze pasjes van pvc zijn beschikbaar in 8,5 x 5,4 cm met afgeronde hoeken. Voor sommige kaarten kunt u de dikte aangeven (0,5 mm of 0,76 mm) en kiezen voor transparant pvc. Het speciale formaat met een stansgaatje of een sleuf is perfect voor zakelijke gelegenheden waarbij de badge gebruikt wordt om werknemers en/of bezoekers van het bedrijf te identificeren, zoals beurzen, congressen en evenementen.

Kies het product dat het beste bij u past uit ons aanbod pasjes van pvc

Uw pasje personaliseren

U kunt voor alle soorten pasjes de kleur en de afwerkingen personaliseren. Ze zijn allemaal dubbelzijdig bedrukbaar. Ontdek de manieren waarop u uw pasjes van pvc uniek kunt maken.

Prijsopgave en aankoop

Het is erg eenvoudig om een online prijsopgave te maken op onze site: selecteer de gewenste opties en koop uw product in een paar seconden.