Standaardpasjes

Pasjes van pvc in verschillende diktes en basiskleuren met opvallende afwerkingen. Ze kunnen zowel aan de voor- als achterkant gepersonaliseerd worden.

Pixartprinting: druk de beste pasje van pvc

Voor uw transparante en gekleurde pasjes van pvc kiest u voor de beste

De pasjes van pvc zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, ze zijn onmisbaar op het werk maar ook in het privéleven. Daarom maken wij goede, efficiënte en aantrekkelijke producten.

Met Pixartprinting weet u zeker dat u een praktisch en duurzaam product heeft

Door onze decennialange ervaring op het gebied van online drukwerk kunnen wij u absolute kwaliteit verzekeren. Omdat we ervoor zorgen dat onze techniek altijd up to date is, kunnen we u uitzonderlijke afdrukken op pvc bieden, met snelle levering en voor een interessante prijs.

Creatieve oplossingen voor het drukken van gepersonaliseerde pasjes van pvc

Uw betrouwbare en serieuze imago brengt u ook over via praktische middelen van goede kwaliteit. Voor uw bedrijf en handelsactiviteiten kiest u voor de geplastificeerde kaarten die het best bij uw behoeften passen: gekleurde of transparante kaarten, ze zijn stuk voor stuk personaliseerbaar!

Formaten

Onze geplastificeerde kaarten zijn beschikbaar in 8,5 x 5,4 cm. Dit veelzijdige en praktische product is geschikt voor alle werksituaties en dubbelzijdig bedrukbaar. Daarbij kunt u kiezen voor twee pvc-diktes: 0,5 en 0,76 mm. Test de kwaliteit van onze pvc kaarten en verzeker u van een functioneel en mooi product.

Uw pasje personaliseren

Hoewel ze hun eenvoudige uitstraling behouden, kunnen onze geplastificeerde kaarten op verschillende manieren gepersonaliseerd worden: volledig gekleurd of transparant (met pvc-dikte van 0,76 mm), goud of zilver metallic effect of met parelmoer afwerking.

Prijsopgave en aankoop

Maak een gratis prijsopgave en selecteer de gewenste opties en de levertijd die het beste bij uw behoeften passen. Vervolg uw aankoop in een paar seconden. Ontdek ook de versie met stansgaatje voor om uw nek!