Mesh banners

De mesh banners zijn gemaakt van een materiaal met kleine gaatjes die lucht doorlaten. Daarom zijn ze bijzonder goed bestand tegen windstoten en moeilijke weersomstandigheden. Ze zijn dan ook de ideale oplossing voor gebruik op steigers of gevels van gebouwen.

  • Met oogjes en doekspanner
  • Verkrijgbaar met verstevigde rand
  • Ook met spleetopening

Mesh bedrukken

Meshbedrukking is de ideale oplossing voor het bedrukken van banners en displays die bestemd zijn voor buitengebruik. Pvc-netweefsels zijn geschikt voor bewegwijzering en promotieartikelen voor evenementen. Ze zijn bestand tegen spanning en ongunstige weersomstandigheden, zoals harde wind, dankzij het speciale wijdmazige weefsel waarvan ze zijn gemaakt, waardoor een "zeileffect" wordt voorkomen. Daarom zijn ze ideaal voor gebruik op steigers en stellingen aan de gevels van gebouwen.

Meshdoeken weerstaan weer en wind

Meshbedrukking is een geweldige manier om ventilatie toe te voegen aan uw drukwerk. Bij Pixartprinting bieden we gaasbedrukking op verschillende materialen, waaronder vinyl, stof en papier. Met onze online ontwerptool kunt u eenvoudig de optie Meshbedrukking selecteren en de kleuren, afmetingen en hoeveelheden kiezen die u nodig hebt. Begin vandaag nog en bestel uw gaasafdrukken online! Meshbedrukking is een geweldige manier om ventilatie toe te voegen aan uw drukwerk. Bij Pixartprinting bieden we meshprints aan op verschillende materialen, waaronder vinyl, stof en papier. Met onze online ontwerptool kunt u eenvoudig de optie Mesh bedrukking selecteren en de kleuren, afmetingen en hoeveelheden kiezen die u nodig heeft.

Kies de ideale media om uw nieuwe reclamebanners af te drukken

Mesh bedrukking is een geweldige manier om uw boodschap uit te dragen. Dankzij het grote aantal beschikbare opties, vindt u altijd de oplossing die het beste past. Of u nu op zoek bent naar pvc-banners, microfiber netten, of non-woven banners, wij hebben het voor u. En met onze brede waaier van kleuren en ontwerpen is het eenvoudig om een in het oog springende campagne te creëren. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog onze opties voor het bedrukken van mesh!