Mesh banners

De mesh banners zijn gemaakt van een materiaal met kleine gaatjes die lucht doorlaten. Daarom zijn ze bijzonder goed bestand tegen windstoten en moeilijke weersomstandigheden. Ze zijn dan ook de ideale oplossing voor gebruik op steigers of gevels van gebouwen.

  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Optionele verstevigde rand
  • Ook met spleetopening

Meshbedrukking: weersbestendige mesh banners voor binnen en buiten

Meshbedrukking met uw reclameboodschap is de ideale oplossing voor wie zoekt naar banners en displays die geschikt zijn voor buiten. Mesh spandoeken zijn gemaakt van winddoorlatend pvc doek met kleine gaatjes. Dat voorkomt een "zeileffect", waardoor ze bestand zijn tegen harde wind en slecht weer. Mesh spandoeken zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik op steigers, stellingen en gevels en langs snelwegen.

Het materiaal waar mesh doeken van zijn gemaakt is lichter dan traditioneel pvc. Het wordt daarom vaak gebruikt voor afdrukken op groot formaat. Overigens zijn mesh doeken met hun semitransparante effect ook prima geschikt voor binnen, bijvoorbeeld als gordijn of afscheiding in winkels en kantoren. Dankzij het lichte gewicht kunt u ze eenvoudig ophangen, verplaatsen en meenemen.

Meshbedrukking: mesh doeken personaliseren

Meshbedrukking is een geweldige manier om uw boodschap op een grootse manier uit te dragen. Bij Pixartprinting bieden we verschillende opties om uw meshdoeken te personaliseren.

  • Materiaal: de meshdoeken worden gemaakt van 260 grams bedrukbaar gaasdoek in pvc. De maximale afmetingen voor uw afbeelding per banner zijn 314 cm. Is uw afbeelding groter, dan wordt deze verspreid over twee doeken met een overlapping van 2 cm.
  • Afdrukstand: horizontaal of verticaal.
  • Afmetingen: stel uw afmetingen in voor de breedte en de hoogte. Het minimum voor het bedrukbare oppervlak is 20x20cm.
  • Snede: rechthoekig of in vorm gesneden. Bij In vorm gesneden volgt het doek de snijlijn van uw ontwerp.
  • Accessoires en versteviging: handige accessoires die van pas komen bij de installatie van uw nieuwe meshbanners, bijvoorbeeld oogjes en doekspanners. Ter versteviging van het gebied rond de oogjes is het raadzaam om te kiezen voor perimetrische versterking.

Meshbedrukking: bestel uw meshbanners bij Pixartprinting

Download de instructies van Pixartprinting voor het correct instellen van het drukbestand. Zo is een optimaal resultaat gegarandeerd. Heeft u nog geen ontwerp? Ontwerp uw meshbanner dan snel en eenvoudig op onze site met de handige online editor Designer.

Bestel uw nieuwe meshbanners in een paar klikken. Kies de gewenste opties, het aantal exemplaren en de gewenste leverdatum. Tip: het is voordeliger om ruim van tevoren te bestellen, zodat u van de laagste prijzen kunt profiteren. Bereken op de site direct de prijs en pas indien gewenst de opties aan.

Meshbanners en andere soorten reclamebanners

Bij Pixartprinting hebben we een ruim aanbod aan reclamebanners in verschillende materialen. Zo vindt u altijd de oplossing die het beste past bij uw boodschap, campagne of evenement. Of u nu op zoek bent naar pvc-banners, drankhekbanners, of non-woven banners, wij hebben het voor u. En met onze brede waaier van kleuren en ontwerpen is het eenvoudig om een in het oog springende campagne te creëren.

Aanrader: bestel het Monsterpakket Reclamebanners om de verschillende materialen te bekijken en aan te raken. De Kleurengids Spandoeken en Mesh helpt u bij het kiezen van de juiste kleuren.