Veredelde visitekaartjes

U kunt uzelf nu stijlvol introduceren met onze veredelde visitekaartjes: goud- of zilverkleurige laminering en 3D-lak staan garant voor een uniek resultaat.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd
Ontdek meer

Met onze visitekaartjes met reliëfdruk stijgt uw merk tot ongekende hoogte

Heeft u een speciale gelegenheid in het verschiet en bent u de traditionele visitekaartjes zat? Is het niet meer genoeg om de papiersoort en het formaat te kiezen en wilt u uw communicatie net dat beetje extra geven? Dan bieden onze visitekaartjes met reliëfdruk de uitkomst. Dankzij de verschillende veredelingsopties en een laagje lak, kunt u zich bij elke speciale gelegenheid stijlvol presenteren.

Visitekaartjes met UV-spotlak: zo veel meer dan een beetje glitter

Wat bedoelen we precies met veredeling? Waar hebben we het over als we visitekaartjes met reliëfdruk zeggen? Dat is zo uitgelegd!

Met goud- of zilverkleurige laminering wordt een digitaal lamineringsproces bedoeld waarbij er een folie door verhitting wordt vastgelijmd op de gedeeltes van het ontwerp die u wilt benadrukken. Tot slot is 3D-lak een transparante lak die een verdikking op uw visitekaartje creëert en die wordt aangebracht door middel van een digitaal proces op specifieke delen van het visitekaartje. Deze lak kunt u voelen met uw vingers en maakt zeker indruk.

Voor uw unieke visitekaartjes kunt u kiezen uit:

  • Formaat 8,5 x 5,5 cm standaard of 8,5 x 5,5 cm met afgeronde hoeken.
  • Verschillende papiersoorten: glanzend of mat gecoat, met glanzende of matte laminering of soft touch laminering.