Boeken met softcover

Creëer uw publicaties met de klassieke bindwijzen: u kunt kiezen uit genaaid gebonden en gelijmd gebonden. Voor de omslag zijn er verschillende opties en lamineringen beschikbaar. Druk uw eigen boeken, scripties of papers en kies uit de talloze opties het formaat dat het best bij uw project past.

  • Laminering mogelijk
  • Veredeling mogelijk

Boek drukken bij Pixartprinting: print uw boek online

Een gedrukt boek heeft een bijzondere charme. Laat uw boek, productcatalogus, fotoboek of scriptie eenvoudig drukken bij Pixartprinting voor een perfect resultaat tegen een lage prijs.

Bij Pixartprinting laat u uw boek drukken in een grote of kleine oplage, of zelfs al vanaf 1 exemplaar. Deze service is daarom ideaal voor kleine uitgeverijen en voor iedereen die ervan droomt zijn of haar boek uit te brengen. Ook voor het afdrukken van uw scriptie, paper of catalogus bent u hier op de juiste plek.

Boek printen: boek of scriptie vormgeven

In een boek of scriptie zitten vele, vele uren werk. Daarom moet de vormgeving perfect aansluiten bij de inhoud. Bij Pixartprinting helpen we u graag om uw gedrukte boek te personaliseren en aan uw wensen aan te passen.

Er zijn zes verschillende formaten beschikbaar, waaronder A4-formaat en A5-formaat. Ook kunt u aangeven welke papiersoort u wilt gebruiken. Er zijn diverse opties voor wat betreft de kaft en bindwijze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u een boek met zachte kaft wilt of juist een boek met harde kaft.

Boek drukken met gepersonaliseerde kaft

Beoordeel een boek nooit op zijn kaft. Dat mag dan waar zijn, maar toch wilt u waarschijnlijk wel een omslag dat eruit springt. Een goede kaft trekt direct de aandacht en vertelt iets over de inhoud van het boek. Voor het omslag kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingen. Wilt u bijvoorbeeld een harde kaft? Een harde kaft geeft uw boek een elegante uitstraling en zorgt voor extra stevigheid.

De kaft kan ook gelamineerd worden. Deze afwerking zorgt ervoor dat de print lang mooi blijft en beschermt tegen krassen en scheuren. Kies uit een matte, glanzende of soft-touch laminering.

Kosten online boek drukken

De kosten van het online drukken van uw boek hangen af van de gewenste opties. Op onze site kunt u eenvoudig zelf de prijs uitrekenen van uw product. Deze dienst is geschikt voor iedereen, van studenten, en particulieren tot aan zzp’ers en kleine en grote bedrijven. Of u nu maar één exemplaar wilt, of kiest voor een grote oplage. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk en het gebruik van innovatieve technologie, zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Boek, scriptie, catalogus en portfolio drukken

Iedereen kan zijn boek laten afdrukken bij Pixartprinting. Bent u een student en wilt u uw scriptie op een professionele manier afdrukken? Heeft uw bedrijf een nieuwe catalogus nodig met het productaanbod? Of wilt u als zelfstandige professional uw portfolio in boekvorm laten afdrukken? Bij Pixartprinting kunt u heel eenvoudig uw project vormgeven en afdrukken.

Eenvoudig uw boek drukken met pdf-bestand

Bij Pixartprinting is uw eigen boek drukken heel makkelijk. U kunt uw boek of project uploaden als pdf-bestand (schaal 1:1). In de handige checklist die u op de productpagina vindt, staan alle benodigde instructies om uw drukbestand correct in te stellen: bijvoorbeeld snijlijnen en snijtekens, kleuren, resolutie, binnenwerk, kaft, extra informatie. Waar wacht u nog op? Druk nu uw boek af en ontvang het thuis of op kantoor.

Boek drukken, kantoordrukwerk en groot formaat

Combineer uw boek met een gepersonaliseerde bladwijzer of met een handige bladwijzer met kalender.

Pixartprinting is marktleider op het gebied van online drukken. Welk project u ook heeft, Pixartprinting helpt u het tot werkelijkheid te brengen. We drukken niet alleen boeken, scripties en catalogi, maar ook klein drukwerk voor op kantoor zoals visitekaartjes, folders, mappen en briefpapier. We hebben ook drukwerk op groot formaat, bijvoorbeeld voor binnen- en buitenreclame.